ilahiyatci_Mom Khadije 6 gün cok erken daha 40 günde dahi inmiyor kaldı ki göbek hala kalıyor yavas yavas gidiyor malesef
Nejlavrl Sanemv cok az degilmi canim ya bence 50 de kal daha sağlıklı 39da regl duzenliydiyse cok iyi valla
ArdicEge Sanemv 49 la hamile kaldım 67 ile dogum yaptım, dogumdan 10 gün sonra 53 kiloya düstüm. Suan 4 ay oldu, 51-52 gidip geliyorum kilo vermekte almakta istemiyorum yeni kilo mu sevdim🥲
_mormenekse Sanemv 66 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim 1 hafta sonra 75 kg inmistim, şimdi kızım 40 günlük dün tartildim 68 kg olmuşum 🙏 ama sezeryan göbeğim hala duruyor tabiki kg gitti ama karnim 3-4 aylık hamile gibi 😂
Cihaninannesiii 60 la hamile kaldım 80le doğum yaptım oğlum 1 yaşında şuan kilom 62 kendiliğinden gitdi yemek yememde iyi emizdirdiğim için kilodn gidiyor
Birprensesannesiii3850 39 kiloda çok zayıf değilmi ya bi deri bi kemik azcık ye gı can boğazdan gelir derler bizim buralarda😂😊 54 kiloyla hamile kaldım 77 yle doğuma girdim en son 2 aylikken tartildim 60 tm şuan 6 aylik ama kilomu bilmiyorum😂🌸
Eymosunannesi Sanemv 70 ile hamile kaldm 88 ile doguma gittm sadece 9 kilo verdm daha da veremedm ne iniyo ne de yükseliyor sabit kiloda kaldm ama verme çabasına da girmiyorum şuan bebeğim için
Betiferi34 Sanemv hamileliklerim de 5.5 kilo aldığım için sonrasında kilo verme gibi problemim olmadı. 2 kızım var