Sanemv 1 Ay 3 günlük Anneyim, hamile kalmadan önce 39 kiloydum hamile kaldım 60 oldum, doğumdan sonra ise 10 kilo vererek 50 kiloya düştüm Ya sizler?
ilahiyatci_Mom Sanemv 88 ile doğuma gittim bir hafta sonra tartıda 60ı gördüm . Süt artırayım derken malt içecekler , pekmez şerbetleri ve mide genişlmesi sebebiyle ekmeğe düşkünlük .. kilom oldu 78 temmuzortasında diyete başladım suan 58 kiloya düştüm
Denizdemirr Sanemv 60 la hamile kaldım 75 lr doğuma girdim doğumdan sonra çok hızlı kilo verdim ama kızım bi kaö aylıkken tartıldığımda 60 a geri düşmüştüm kızım şu an 1.5 yaşında şu anki kilom 56 kendiliğinden gidiyor
Minnaktospik Sanemv 68le hamile kaldim 83 le doguma gittim suan oglum 19 aylik ben 64 kiloyum. Hedef 58 ama bakalim verebilecekmiyim 😅
Elisa_dmr Sanemv 69 la hamile kaldım 86 ile doğuma gittim doğumdan sonra 81 düştüm öyle kaldım bebeğim 5 aylıkken diyete başladım şimdi 6 aylık ve ben 66 kiloya düştüm hedefim 60 😊
ilahiyatci_Mom ilahiyatci_Mom hedef 52 bu arada eski halim cok çelimsiz olduğu için 52 de tam hos oluyordu
Denizdemirr Sanemv ama sen hamile kalmadan maşallah nasıl o kilodaydın yaa 😂 ben 39 u gördüpümde en son 10 yaşlarda falandım sonra aldı başını gitti 😂
Sanemv Denizdemirr 😂😂😂ben kilo asla alamazdım neler denedim neler hamile kalmami beklemiş mübarek bünyem😂😂😂
Egesmom05 Sanemv 66yla hamile kaldım 81le doğuma girdim şu an 65 kgyim bebeğim 5 aylık kendi kendine gidiyor bu tempoda zaten😋
Elisa_dmr Sanemv valla bende kendimden beklemiyordum hatta rekor kırar 100 kiloyu bulurum diye düşünüyordum ama baktım olmuyor iyice niyetlendim verdim valla ama inanın zayıflığın tadı hiç bşr yemekte yok günde 193646282901 kere aynaya bakıyorum vucüdüm çok güzel görünüyor resmen 😊🤩
kumsal1206 Sanemv 65 le hamile kaldim 73 le doğuma girdim dogumdan on gün sonra 63 olmuştum suan kızım 4 aylık ve 69 kiloyum verdim aldım gibi oldu 😂
ecemm-6161 Sanemv hamilw kalmadan önce 50 kiloydum 51 ile hamile kaldım 😊 10 kilo aldım sadece karnım vardı bebeğim kilo aldı 5 kilo gitti suan 54 kilodayım 😊 cok memnunun zaten zayıf duruyorum 😂😂🧿🧿🧿 nazar olmıyım😂😂😂