Mom622626 Dilaramina benimki 3 yaşında yediği yemek sayılıdır. Mesela sevdiği şeyler makarna patates salatası çorba ve köfte. Ben bu konuyu doktora sordum ve iki seçenek göster dedi ya makarna yada çorba gibi. Birde birlikte yemek yapmayı deneyin mesela çorbayı karıştırsın veya makarnayı suya atsın belki kendi yaptığını yemek ister.
efemom Dilaramina 3 yaşında oğlum sadece çorba yoğurt makarna yer bugüne kadar bir köfte bile yemişliği yok her gün aynı şeyler🤦🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
tosbikyanak-ela- Dilaramina benim kızımda asla sulu yemekler çorba ve yoğurt yemez. Geçici donemmis bende kendimi öyle teselli ediyorum. Günlük ev yogurtleri mi yapmadim evde peynirler mi yapmadim yok yemiyor. Peyniri de onletin içinde ya da krebin içinde yiyor. Bende kendimi geçecek diye oyaliyorum işte
Mom2372384 Balkizlarim yok kız yalan söylüyon demedim ki değişik çocukların sevebileceği tarif dedi ya ona diyorum benim ki de sebze yemez o yüzden zor yani yemeyen çocuk
Balkizlarim Mom2372384 Yok bebek nasıl yesin dediniz ya ben kendi cocugumdan bahsettim tabi benim hafsada bebekken cooook yemek secerdi senaya koyduğumun çeyreğini yemezdi şimdi 3 tane olduğu için hepsi birbirinden görerek yiyor bunu demeye çalışıyorum zamanla olur aliscak çocuklarda ilk defa karşılaşıyor bu yüzden neyin nesidir diye bir çekiniyorlar 👌🤍☺️
cydcvk Dilaramina çareyi eriştede buldum ben canım. Erişteyi koyuyorum önüne. İçine ceviz dövüyorum kaşar rendeliyorum azcıkta tereyağ atıyorum. Kendi yiyo. Sabah akşam versem yer. Biraz yedikten sonra o gün et yemeği yaptıysam hemen minik minik et atıyorum içine. O karışıklıkta onu da yiyo
LaraCroft Dilaramina yoğurt yine iyi ben asla alıştıramadım yoğurda😔 bazen yoğurt çorbası olarak tüketiyoruz o kadar. Yedikleri çorba, az biraz makarna, simit, gözleme bikaç parça 😩
Minik_kusummm Dilaramina Kac kg canim bu isthszlj hepmi vardi sonradan mu oldu yemegi cocuk gerçektende cok zormuş oğlum zehirli isal su an 5 gündür asla yemedi icmedi o kdr yoruldum ki agzina lokma almadi sinirden agladim yesin diye kırk takla atıyorum yemiyor en fazla agzina alıyor bekletiyor sonra çıkarıp heryere bulastiriyor
Dilaramina Minik_kusummm 1 yaşına kadar iyiydi herşeyi yerdi 1 yaşından sonra o cocuk gitti resmen suan 2 yaşında 15 kilo
Goktug34 Zeynepazram Benimkide aynı 27 aylık sebze yemz asla yediği şeyler çorba makarna pilav tost yoğurt meyve olarak da muz bu durumdan çok muzdurabim bende istyrm ki herşey yesin ama nerde
Marinedeniz Kahvaltida yumurtaya dair omlet pankek yumrtali ekmek vb hic birsey yemez peynir yemez yarim muz ezip irmik haslayip ceviz felan koyuyorim bide hurma ozu bundan yerse biraz yer o da hepsini hic bir zmn bitirmez oglene ne yapcam diye kara kara dusunurum kofte denerim sansimi yok didikler birakir makarnadan bir kac tane atar agzina aksam da yine kendimize ne yaptysam ondan vermeye calisirim ya da o gun corba yaptiysam ondan yedirmeye calisirim ama hep husran gercekten cildircam artik bari makarna sevse ya kek sevse yani cok faydali olmayan seylerden birini bile sevse razi olacam yok ama cidden cok geriliyorum suan da bile sinirle yaziyorum🙄
mihrosum Dilaramina benim kızımda herseyı yemez. Mantı, Bulgur pilavı, makarna, adana kebap, (bazen balık)sebze corbası, dısında cikmadım daha. Oyle brokoli yiyen cocuk gorunce heves ediyorum 😂 ama uzmuyorum kendımı corba yapıyorum blender oyle ıcıyor.
Mehmetaslan Dilaramina sevdiği şeylerden başla canım işe mesela oğlum 20 aylık ve kaynama yumurta sevmez ve hiç zorlamadım ya da brokoli yemez zorlamadım et duyu olmadan çorba içmez zorlamadım. Mesela sabah yumurtasını pas geçmek istedi en sevdiği ne kuru incir eline veriyorum o onu ısırırken arada veriyorum bana yedirmesine izin veriyorum onun eliyle herley yemesine çatalı kullanmasına izin veriyorum tabiiiiikiiii yemeklerimiz her yer batıyor ya da saatlerce sürüyor sabur sadece biraz
SedaMeyra Dilaramina sofraya beraber oturuyor musunuz? Suzin tabaginizda ne varsa aynjsindan az porsiyon onjn.tabagina koyun kasiini catalino verin kendiai doke saca yemeye calissin. 2 yasindaymis kendiai yiyebilir zaten
Dilaramina SedaMeyra önüne koydum hep oyuna dönüştürüyor suyu bile eline versem iç diye hemen oyun kuruyor suya
Rosaa Dilaramina bizimki de 16 aylık gun içinde zor zar birkaç şey yediriyorum. Istemiyor ,tadını beğenmiyor, yemiyor ya . Bunlar nasıl duracak ac .