Deletedmom_72 Dilaramina Aynıyız desene eşim kızıyor ısrar etme acıkınca yer dio.Sorunda bu zaten acıkmıyor 🙄
Dilaramina Deletedmom_72 benimkide bu cocuk neden böyle diye diye beynimi yedi psikolijimi bozdu hatayı kendimde aramaya basladım 😔
Dilaramina Deletedmom4440 gün içinde ne süt ne de mama yiyor sadece gece yatmadan mama yer sıkıntımız aç olsa bile farklı yiyecek yememesi
Deletedmom636262 Dilaramina evet yemediğini şeyleri öyle yapıyorum anlamıyor hiç yiyor oğlum deneyin inş sizinkide öyle yer
Dilaramina Babybloom hemşirede öyle dedi ne pişerse onu koy yemezse kaldır onu yemekten baska çaresi kalmayacak dedi 😔
Dilaramina Deletedmom636262 öyle yediriyordum önceden herşeyi yoğurta katıyordum bu sefer tatlarını ayırt edmeedi öğrenemedi o yğzden bu hale geldi cok pişmanm öyle yaptığım için
Deletedmom636262 Dilaramina yavaş yavaş ayrı da veriyorum sorun olmadı hiç dün balık yedi mesela çorba felan
Gamzelim81 Dilaramina benim kızım 15 aylık hiç yemek yemezdi hep mama ağırlıklı beslenirdi mamaya güveniyordu mamadan kestim 1 ay çok zorladı beni hep açtı birşey yetmiyordu maşallah şimdi güzel güzel yemeğini yiyiyor