Balkizlarim Zeynepazram Benim sebze çok severler ortanca biraz mirin kırın eder ama küçük ve ablası asik ☺️👌🙈
Deletedmom_72 Dilaramina 15 aylık bizimki de 3 aydır aynı durumda.Denemediğim yöntem kalmadı,meme emiyor habire.Psikolojim bozuldu artık
Elifaydn Deletedmom_72 15 buçuk aylığız 15. Aya girdiğinden beri her gün cinnet geçiriyorum resmen . Sabah kahvaltı sıfır yediği şeyleri de yemiyor bırakın ağzına uzatmayı gördüğü anda vereceğimi anlayınca başlıyor sinirlenmeye kaçmaya . Sürekli mama çorba az biraz yemek karnı aç geziyor bunları da bir iki kaşık yani .
Dilaramina Deletedmom4440 gün içinde ne süt ne de mama yiyor sadece gece yatmadan mama yer sıkıntımız aç olsa bile farklı yiyecek yememesi
Balkizlarim Mom2372384 İmkansız bir şey değil ki yalan mı soyliycem ne alaka kızlar birbirlerini görerek yiyor ben ayrıca bir büyük olarak sevdiğim yemekler ki babası bamya aşığı 😂❣️
Mom2372384 Balkizlarim yok kız yalan söylüyon demedim ki değişik çocukların sevebileceği tarif dedi ya ona diyorum benim ki de sebze yemez o yüzden zor yani yemeyen çocuk
tubbaaa Dilaramina geçen bende açtım öyle bir post malesef aynıyız 27 aylık oğlum hatta bu aralar görüntüsünü beğenmezse yemiyor hususi tabağa bakıyor pilav makarna yoğurt çorba bazen işte bıktım cidden su niyetine süt içiyor 😵
Babybloom Dilaramina oğlum 2 buçuk 3 yaşına kadar böyleydi. Kreşe başladıktan sonra bizimle aynı şeyleri yemeye başladı. Başka seçenek vermeyin sadece o yemekleri önüne koyun bence zamanla yiyecektir.
Deletedmom636262 Babybloom Aynen bende önüne katıyorum kendi yiyor yavaş yavaş bize bakarak bizde onla birlikte yeriz severek yiyor bizimde yediğimizi görüyor
Dilaramina Babybloom hemşirede öyle dedi ne pişerse onu koy yemezse kaldır onu yemekten baska çaresi kalmayacak dedi 😔
Mamaqueen Babybloom benimki cignemiyor yemekleri. Direk yutuyor o yuzden kati birsey yediremiyorum istemiyor. Acaba kreste ogrenir mi merak ediyorum
Birkucakmutluluk Babybloom seçenek bırakmayınca bi sonraki öğünü bekliyor. Memeden geçiniyor. Akşama kadar aynı şeyi versem yinede. Yemiyor yıldımmmmm 😩
Deletedmom636262 Dilaramina mesela karıştırın köfte yapın yoğurtla birlikte karıştırıp verin öyle yemez mi oğlum köfte yemiyordu ben öyle yaptım şimdi yiyor et türü şeyler
Dilaramina Deletedmom636262 öyle yediriyordum önceden herşeyi yoğurta katıyordum bu sefer tatlarını ayırt edmeedi öğrenemedi o yğzden bu hale geldi cok pişmanm öyle yaptığım için
Kubrardvan Dilaramina Aynı durumu yaşıyoruz gerçekten getirmediğim doktor kalmadı hepsi acıkırsa yer diyor ama yemiyor maalesef geçen tam 8 saat aç kaldı yemek hala aklına gelmedi yine zorla yedirdim 15 aylık her zaman yemeği gösterince yüzünü ekşitip kafasını çevirir zorla peşinde koşa koşa dalarsa yedirebiliyorum 1 2 kaşık bende kafayı yemek üzereyim
Mom622626 Dilaramina benimki 3 yaşında yediği yemek sayılıdır. Mesela sevdiği şeyler makarna patates salatası çorba ve köfte. Ben bu konuyu doktora sordum ve iki seçenek göster dedi ya makarna yada çorba gibi. Birde birlikte yemek yapmayı deneyin mesela çorbayı karıştırsın veya makarnayı suya atsın belki kendi yaptığını yemek ister.
efemom Dilaramina 3 yaşında oğlum sadece çorba yoğurt makarna yer bugüne kadar bir köfte bile yemişliği yok her gün aynı şeyler🤦🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
tosbikyanak-ela- Dilaramina benim kızımda asla sulu yemekler çorba ve yoğurt yemez. Geçici donemmis bende kendimi öyle teselli ediyorum. Günlük ev yogurtleri mi yapmadim evde peynirler mi yapmadim yok yemiyor. Peyniri de onletin içinde ya da krebin içinde yiyor. Bende kendimi geçecek diye oyaliyorum işte
Balkizlarim Mom2372384 Yok bebek nasıl yesin dediniz ya ben kendi cocugumdan bahsettim tabi benim hafsada bebekken cooook yemek secerdi senaya koyduğumun çeyreğini yemezdi şimdi 3 tane olduğu için hepsi birbirinden görerek yiyor bunu demeye çalışıyorum zamanla olur aliscak çocuklarda ilk defa karşılaşıyor bu yüzden neyin nesidir diye bir çekiniyorlar 👌🤍☺️
cydcvk Dilaramina çareyi eriştede buldum ben canım. Erişteyi koyuyorum önüne. İçine ceviz dövüyorum kaşar rendeliyorum azcıkta tereyağ atıyorum. Kendi yiyo. Sabah akşam versem yer. Biraz yedikten sonra o gün et yemeği yaptıysam hemen minik minik et atıyorum içine. O karışıklıkta onu da yiyo
LaraCroft Dilaramina yoğurt yine iyi ben asla alıştıramadım yoğurda😔 bazen yoğurt çorbası olarak tüketiyoruz o kadar. Yedikleri çorba, az biraz makarna, simit, gözleme bikaç parça 😩
Minik_kusummm Dilaramina Kac kg canim bu isthszlj hepmi vardi sonradan mu oldu yemegi cocuk gerçektende cok zormuş oğlum zehirli isal su an 5 gündür asla yemedi icmedi o kdr yoruldum ki agzina lokma almadi sinirden agladim yesin diye kırk takla atıyorum yemiyor en fazla agzina alıyor bekletiyor sonra çıkarıp heryere bulastiriyor
Dilaramina Minik_kusummm 1 yaşına kadar iyiydi herşeyi yerdi 1 yaşından sonra o cocuk gitti resmen suan 2 yaşında 15 kilo