LaraCroft Dilaramina yoğurt yine iyi ben asla alıştıramadım yoğurda😔 bazen yoğurt çorbası olarak tüketiyoruz o kadar. Yedikleri çorba, az biraz makarna, simit, gözleme bikaç parça 😩
Minik_kusummm Dilaramina Kac kg canim bu isthszlj hepmi vardi sonradan mu oldu yemegi cocuk gerçektende cok zormuş oğlum zehirli isal su an 5 gündür asla yemedi icmedi o kdr yoruldum ki agzina lokma almadi sinirden agladim yesin diye kırk takla atıyorum yemiyor en fazla agzina alıyor bekletiyor sonra çıkarıp heryere bulastiriyor
Dilaramina Minik_kusummm 1 yaşına kadar iyiydi herşeyi yerdi 1 yaşından sonra o cocuk gitti resmen suan 2 yaşında 15 kilo
Goktug34 Zeynepazram Benimkide aynı 27 aylık sebze yemz asla yediği şeyler çorba makarna pilav tost yoğurt meyve olarak da muz bu durumdan çok muzdurabim bende istyrm ki herşey yesin ama nerde
Marinedeniz Kahvaltida yumurtaya dair omlet pankek yumrtali ekmek vb hic birsey yemez peynir yemez yarim muz ezip irmik haslayip ceviz felan koyuyorim bide hurma ozu bundan yerse biraz yer o da hepsini hic bir zmn bitirmez oglene ne yapcam diye kara kara dusunurum kofte denerim sansimi yok didikler birakir makarnadan bir kac tane atar agzina aksam da yine kendimize ne yaptysam ondan vermeye calisirim ya da o gun corba yaptiysam ondan yedirmeye calisirim ama hep husran gercekten cildircam artik bari makarna sevse ya kek sevse yani cok faydali olmayan seylerden birini bile sevse razi olacam yok ama cidden cok geriliyorum suan da bile sinirle yaziyorum🙄
mihrosum Dilaramina benim kızımda herseyı yemez. Mantı, Bulgur pilavı, makarna, adana kebap, (bazen balık)sebze corbası, dısında cikmadım daha. Oyle brokoli yiyen cocuk gorunce heves ediyorum 😂 ama uzmuyorum kendımı corba yapıyorum blender oyle ıcıyor.
Mehmetaslan Dilaramina sevdiği şeylerden başla canım işe mesela oğlum 20 aylık ve kaynama yumurta sevmez ve hiç zorlamadım ya da brokoli yemez zorlamadım et duyu olmadan çorba içmez zorlamadım. Mesela sabah yumurtasını pas geçmek istedi en sevdiği ne kuru incir eline veriyorum o onu ısırırken arada veriyorum bana yedirmesine izin veriyorum onun eliyle herley yemesine çatalı kullanmasına izin veriyorum tabiiiiikiiii yemeklerimiz her yer batıyor ya da saatlerce sürüyor sabur sadece biraz
SedaMeyra Dilaramina sofraya beraber oturuyor musunuz? Suzin tabaginizda ne varsa aynjsindan az porsiyon onjn.tabagina koyun kasiini catalino verin kendiai doke saca yemeye calissin. 2 yasindaymis kendiai yiyebilir zaten
Dilaramina SedaMeyra önüne koydum hep oyuna dönüştürüyor suyu bile eline versem iç diye hemen oyun kuruyor suya
Rosaa Dilaramina bizimki de 16 aylık gun içinde zor zar birkaç şey yediriyorum. Istemiyor ,tadını beğenmiyor, yemiyor ya . Bunlar nasıl duracak ac .
[silindi] Dilaramina ne yersek onu eğer sofrada sevmediği şeyler olacak olursa da çikolatalı ekmek yada yumurta kırması yaparım ona ama genellikle yediklerimizden hep yer pilav yer çok sever zaten etin her türlüsünü sever etsiz de yemek pek yapmam içinden etlerini ve köftelerini veririm yer
Zera Dilaramina 1 yasindan beri yemekleri hep beraber yedik, ne varsa aksam yemeginde o da onu yedi. Yemek istemedigi zaman baska alternatif sunmadim hic, istemiyorsa yemeden kalkti. Ama asiri yiyen bir cocuk degil, bazen goruyorum iki dolu kase corba iciyor cocuklar ben sok oluyorum😂
Dilaramina Zera birdaha cocuğum olursa ki hiç sanmıyorum😅 bende akşam ne varsa ondan koycam önüne cok pişmanım
hypatia Dilaramina 2 yaşındaysa mamayı kesin bence. Yerse yesin yemezse fazla zorlamayın, hep aile sofrasında birlikte yiyin. Kendisi yemesi için hep fırsat verin. Hatta hazırlama kısmına da dahil edin ufak ufak
GoGirl Dilaramina pirasa ispanak yesip fasulye kabak kuru fasulye nohut pilav makarna kofte erişte bunlari yer genelde corba hic icmedi icmez
Portakal Dilaramina gün içinde abur cubur ya da süt tüketiyor mu. Yemesi lazım aslında kızım emzirmeyi bıraktığımdan beri iştahlı yer her yemeği acıkmış oluyor çünkü öğün aralarında pek bir şey vermiyorum çerez meyve dışında
Seyma05 Dilaramina ınstagramda tunalıhayat var beste hanım gerçekten mükemmel bir kadın bütün cevapları onda bulabilirsiniz iştahla ilgili de bir çözümü vardı şuan net hatırlamıyorum ama mutlaka bakın
UraSsmom Dilaramina Herşeyi çok güzel yerdi oğlum valla hep Özenirlerdi ne güzel yiyo herşeyden tat alıyo diye ne zaman ki emmeyi kestim çocuk yemez oldu 😣 17 aylık sevdiği şeyleri nadir buluyorum ama bugün bayıla bayıla yerse yarın tadına bile bakmıyo ben de çıkmazdayım 😬