Ecemcansuc ay valla ben sezeryana girmek için yırtmıştım kendimi bende 38.haftada gelişim geriliği sebebiyle doğuma alındım suni sancı takıldı 9 gibi 3 e kadar açılmam olmadı zaten 31.haftamda az bi açılmam vardı hastaneye yattığımdada 1.5 falandı açılmam 5-6 saat boyunca o sancıya rağmen sadexe 2 cm olmuştu açılmam en son kendimi duvardan duvara vuruyordum eşimi ikna edemiyordum sezeryana illa normal diyordu doktorumda asla istemiyordu çünkü normal yapmam için herşey iyiydi tek sorun açılmam yoktu ilerlemiyordu bu kadar güzel kasılmaya sancıya masıl olmaz anlayamıyorum demişti en son catı muaynesinden sonra dayanamıyorum artık diyip yalvardım bana tamam sezeryana alıyoruz dedikten sonra o mutluluktan sedyeye koşa koşa gittim imzayıda bana attırmak istediler ama sancıdan elimi sabit tutamıyordum resmen meyse girdim çıktım herşey çok iyiydi güzeldi hiç doğum yapmamışım gibiydi geri kalan günlerim hatta doğum buysa çok kolaymış boşa acılar çetim sancıyla dedim ve büyük konuştum cünkü oğlum 6aylıkken tekrar hamile kaldım 15 ay arayla sezeryan oldum ben 2.si berbatttı sezeryan bitmek bilmedi bitti odaya çıktım derken kanamam durmadı rahim kasılmadı başıma üşüştü 20 doktor annem bir yerde ağlıyor doktorlar kendi aralarında konuşuyor hemşireler kan ayarlıyor eşimden 2.ameliyat için imza alıyorlar derken 2-2.5saat içinde buda çözül ameliyattan yırttım 2gün oldu evime geldim derkeeen hop 10 gün sonra enfeksiyon+açılma oldu bi 20 gün bunun için yataktan kalkamadım kendime gelemedim bidaha asla doğurmam dedim doktorumda 5-6 sene boyunca sakın dikkatli ol dedi inşallah bu süre zarfında tekrar gebe kalmam -5-6 sene sonra kalırsamda inşallah normal doğurmak istiyorum sezeryana bidaha biyerlerim yemiyo