Kendimi gördüm sanki ;( sabah 4 su sızıntı şekilde geliyor iç camasirim ıslak bir yandan da Nişan gelmeye devam ediyor sancılar başladı kahvaltı hazırladım kahvaltımı yaptım duş aldım saat 8 gibi sancılar sıklaşınca çantamı alıp taksi ile hastaneye geldim o kadar rahat ve mutluyum ki tam 40 hafta kendisi geliyor dedim. Doktorum çünkü kafası büyük kilolu diye sürekli sezeryandan bahsediyordu. Eşim işte ydi haber verdim o da geldi. 2 cm açıklık olduğunu sancıların sık yatış yapalım dediler. Sancılar giderek artıyor ama benim hiç açılmam ilerlemiyor saat akşam 16 benim açılmam 3 cm hemşire sen niye zorluyorsun kendini bak ben bile sezaryan oldum diyor bende sanane diyip önüme gelenle kavga ediyorum zaten canım acıyor Sünni sancı takalım dediler Allah im o nasıl bişey saniyeler içinde sürekli sancı çekiyorum eşime sarılıp ağlıyorum artık. Saat 7 gibi 3 4 cm dedi suyumu patlatlatmalarini istedim o nasıl biseydi 3 kere elini soktu yeter artık diyorum rengi koyu bebek kakasını yapmış dediler ama o kadar da koyu değildi yeni yapmaya başlamış ben yine beklicem dedim annem ağlıyor dayanamıyorum alsınlar eşim korkuyor çocuk yogun bakıma alırlarsa kötü olursa diye kovdum onları yanımdan saat 22 oldu açılma 4 5 cm bebeğin kafası şişmiş Bos oluşmuş çocuğu alalım dedi aglayak goturduler beni amaliyathaneye 18 saat cektigim acının sonu böyle olmamalıydı. Doktor rahmin hamur gibiydi çok yoruldu zor toparladim dedi Bir daha böyle sancı çekmek mi asla geliyorsa hemen gelsin yoksa hiç beklemem alsınlar beni 5dk bitsin