Keremikoo Vanilya netflix dizisi degil belki ama şahsiyet de guzel bir diziydi. Birde game of thronesun yapimcilarindan westworld var o da iyi.
Vanilya Keremikoo Aynen şahsiyet harika dizi. Game of thrones u söylemeye gerek bile yok 3 kere bitirdim 😂
Vanilya Zeytinimbenim Hirab Keremikoo Deletedmom896 outlander,lupin ve Queens gambit izledim. Arkadaşlar tavsiye için çok teşekkür ederim 3 üde çok güzeldi
Necla61 Vanilya ay ne güzel temiz temiz otur şimdi bende yorgunum kuzu oğlum ateşlendi 2 gün onla sabah akşam banyodaydık
Vanilya nursocum Amannn hiçbiri favorim değil. Ben şu prenses i sevdim biraz ama o da aklını yitiriyor sanırım. Maggie de güzel kadın
Hirab nursocum ya valla izliyorum böyle gökyüzüne baygın bakiyo sinir oluyorum ama bende sabırsızlıkla bekliyorum sezonu 😍
[silindi] Vanilya the peaky bleanders. tomy için izledim adamı kesmekten filmi anlamadım adamlar çok karizmatik 🤩🤣🤣🤣
Elifffyvz- Vanilya 🥰kesinlkle valla şiddetle tavsiyemdir😂 marco polo var bi de çok iyi ilerliyo onu da ekleyebilrsinz😉🥰
Hirab nursocum ona bende bayılıyorum darly harika onunda hastasıyım ebrahami çok seviyodum gitti ama içimde kaldı varyaaa😂😂😂😅😅😅😅😅
nursocum Hirab aa evet zamansız oldu ölümü onun gibi güçlü biri lazımdı finalde bende darly hayranıyım aşırı Hemde en birinci o sonra rick sonra negan😂
Hirab nursocum ayynen valla Rick hariç seçiyorum negana kötü adam çok yakisiyo ama ya adam çok Cool 😅😅😅😅😂😂 darly desen kendini feda eden kurtarıcı 😂😂😂 valla şimdi anlatiyoz baştan izleyesim geldi 😂😂