Vanilya nursocum Amannn hiçbiri favorim değil. Ben şu prenses i sevdim biraz ama o da aklını yitiriyor sanırım. Maggie de güzel kadın
Hirab nursocum ya valla izliyorum böyle gökyüzüne baygın bakiyo sinir oluyorum ama bende sabırsızlıkla bekliyorum sezonu 😍
[silindi] Vanilya the peaky bleanders. tomy için izledim adamı kesmekten filmi anlamadım adamlar çok karizmatik 🤩🤣🤣🤣
Elifffyvz- Vanilya 🥰kesinlkle valla şiddetle tavsiyemdir😂 marco polo var bi de çok iyi ilerliyo onu da ekleyebilrsinz😉🥰
Hirab nursocum ona bende bayılıyorum darly harika onunda hastasıyım ebrahami çok seviyodum gitti ama içimde kaldı varyaaa😂😂😂😅😅😅😅😅
nursocum Hirab aa evet zamansız oldu ölümü onun gibi güçlü biri lazımdı finalde bende darly hayranıyım aşırı Hemde en birinci o sonra rick sonra negan😂
Hirab nursocum ayynen valla Rick hariç seçiyorum negana kötü adam çok yakisiyo ama ya adam çok Cool 😅😅😅😅😂😂 darly desen kendini feda eden kurtarıcı 😂😂😂 valla şimdi anlatiyoz baştan izleyesim geldi 😂😂
AgentMom Rytrz benimde. Birde Agatha christie Doğu ekspresinde cinayet. Kitapta filmde bir solukta bitti
Tiredmomy How to get away with murder beni baya sardı 3. Sezonunun son bölümlerindeyim çok iyi sürükleyici bir dizi biraz +8 sahneler var ama walking dead prison break bunlar eski ama efsane diziler