AgentMom Vanilya lupin , Atiye , Virgin river, bridgerton, you,elite, Queens cambit, dark desire, emily in Paris, ginny & georgia, good girls
Splash-Splash-Love Vanilya Legend Of The Blue Sea. Kahkahalar atarak izledim efsane. Tavsiye ederim 🤭🤭
Keremikoo Vanilya bridgerton, russian dolls, the queen’s gambit, dark (şiddetle tavsiye), black mirror, when they see us. Simdilik aklima gelenler bunlar..
Vanilya Keremikoo Dark aslında uzun zamandır listemde fakat böyle iyice dikkatli izlemek gerekir dedler çocukla da şimdi anlamam diye başlamadım
Vanilya Zeytinimbenim Hirab Keremikoo Deletedmom896 outlander,lupin ve Queens gambit izledim. Arkadaşlar tavsiye için çok teşekkür ederim 3 üde çok güzeldi
Keremikoo Vanilya baslarda elime kagit kalem alip soy agacini yaziyodum oyle sarmisti. Ama diger sezonlari pespese biriktirip izleyince gerek kalmiyor cok kaliteli dizi firsatiniz bulunca mutlaka izleyin👍
Necla61 Vanilya ay ne güzel temiz temiz otur şimdi bende yorgunum kuzu oğlum ateşlendi 2 gün onla sabah akşam banyodaydık
Keremikoo Vanilya netflix dizisi degil belki ama şahsiyet de guzel bir diziydi. Birde game of thronesun yapimcilarindan westworld var o da iyi.