Necla61 Vanilya ay ne güzel temiz temiz otur şimdi bende yorgunum kuzu oğlum ateşlendi 2 gün onla sabah akşam banyodaydık
Keremikoo Vanilya baslarda elime kagit kalem alip soy agacini yaziyodum oyle sarmisti. Ama diger sezonlari pespese biriktirip izleyince gerek kalmiyor cok kaliteli dizi firsatiniz bulunca mutlaka izleyin👍
Keremikoo Vanilya netflix dizisi degil belki ama şahsiyet de guzel bir diziydi. Birde game of thronesun yapimcilarindan westworld var o da iyi.
Vanilya Keremikoo Aynen şahsiyet harika dizi. Game of thrones u söylemeye gerek bile yok 3 kere bitirdim 😂
Vanilya Zeytinimbenim Hirab Keremikoo Deletedmom896 outlander,lupin ve Queens gambit izledim. Arkadaşlar tavsiye için çok teşekkür ederim 3 üde çok güzeldi
Vanilya nursocum Amannn hiçbiri favorim değil. Ben şu prenses i sevdim biraz ama o da aklını yitiriyor sanırım. Maggie de güzel kadın
Hirab nursocum ya valla izliyorum böyle gökyüzüne baygın bakiyo sinir oluyorum ama bende sabırsızlıkla bekliyorum sezonu 😍
[silindi] Vanilya the peaky bleanders. tomy için izledim adamı kesmekten filmi anlamadım adamlar çok karizmatik 🤩🤣🤣🤣