[silindi] meltemineLduru hakklısın galiba, aradım az önce tlfonu kapalı.. hadi kapıyı vurdun dışarı çıktın, o tlfon niye kapanıyo ki.. Gizemli bir hava yaratıyo beyfndi, gelde çıldırma.
[silindi] Deletedmom131 sizde heralde uyanık sporu tutuyosunuzz..güncelleme gelince şifremi unuttum, aslında unutmamıştım ama bir türlü giriş yapamadım, yazı yazmak isteyince de yeni üyelik aldım..
Deletedmom131 [silindi] Evet uyanık sporu tutuyorum sizede tavsiye ederim en azından gereksiz çocuk gibi kavga etmiyorum
Alazcns [silindi] eşim galatasaray ben fenerbahçeliyim bırakın baskı kurmayı onlar da birey hangi takımı tutmak isterse onu tutsunlar hey allahim dert edecek başka şeyiniz kalmamış
[silindi] Balbebek_Egemen ya aslında bencede öyle, her konuda kocamın dediği oluyo, bu konuda biraz üstüne gidim dedim, baktım iş ciddiye bindi
Koray [silindi] hayatınızda adrenelin falan istiyorsunuz sanırıö bu yuzden eşimle niye kavga edeyim çocuk büyüyünce kendi karar verir hangi takımı tutucagına
Deletedmom002 Ozge_AyazEfee İnanırmısın tıkandığım ve ne yazacağımı bilemediğim çok az konu gördüm burda, şu an yine tıkandım. Bunu hiç düşünmemiştim, bu gece çocuk hangi takımlı olsun diye düşünücem. Ben bu konuyu nasıl atladım inanamıyorum gerçekten ya.