[silindi] Ozgezafer dalga geçmiyorum yaa,sinirlimiyim vicdan azabı mı çekiyorum bilmiyorumm.şimdi düşündükçe pişman olduk, keşke tartışmasaydıkk
meltemineLduru [silindi] 😆😆 alemsiniz ya. Fenerbahcenin durumu ilerde böyle olcak dye brsey yok ama ne bleyim ne gerek vardi böyle bi tartışmaya.. bende besiktaslym bu arada
[silindi] meltemineLduru hakklısın galiba, aradım az önce tlfonu kapalı.. hadi kapıyı vurdun dışarı çıktın, o tlfon niye kapanıyo ki.. Gizemli bir hava yaratıyo beyfndi, gelde çıldırma.
Sibella [silindi] ay canım benim kocam da öyle koyu fenerli.. ben de beşiktaşlıyım tutturdu fenerli olcak diye hayır dedim beşiktaşlı olacak ama tabi ki şakasına yaptım ben ay bi sinirlendi dedi ki her konuda istediğini söyle ama bu konuya karışma baya gözlerinden ateş çıkıyordu 😄😄😄
Handebl [silindi] yahu böyle şeyler için birbirinizi kırdığınıza değmez memlektiniz nereyse o takımlı olsun kurtulun Allah dert vermesin canım millet ne dertlerle uğraşıyor fenerli olsun da canı sağ olsun hastalığı olmasın
Zehrafth [silindi] biz de fenerliyiz ailecek canim ama bnce tartsmya degmez di ilerde o kndi sze sormadan istedgini tutar zaten szde bosuna tartsms olursnz 😄😄
[silindi] Deletedmom131 sizde heralde uyanık sporu tutuyosunuzz..güncelleme gelince şifremi unuttum, aslında unutmamıştım ama bir türlü giriş yapamadım, yazı yazmak isteyince de yeni üyelik aldım..
Deletedmom131 [silindi] Evet uyanık sporu tutuyorum sizede tavsiye ederim en azından gereksiz çocuk gibi kavga etmiyorum
Alazcns [silindi] eşim galatasaray ben fenerbahçeliyim bırakın baskı kurmayı onlar da birey hangi takımı tutmak isterse onu tutsunlar hey allahim dert edecek başka şeyiniz kalmamış
[silindi] Balbebek_Egemen ya aslında bencede öyle, her konuda kocamın dediği oluyo, bu konuda biraz üstüne gidim dedim, baktım iş ciddiye bindi