Zehrafth [silindi] biz de fenerliyiz ailecek canim ama bnce tartsmya degmez di ilerde o kndi sze sormadan istedgini tutar zaten szde bosuna tartsms olursnz 😄😄
[silindi] meltemineLduru hakklısın galiba, aradım az önce tlfonu kapalı.. hadi kapıyı vurdun dışarı çıktın, o tlfon niye kapanıyo ki.. Gizemli bir hava yaratıyo beyfndi, gelde çıldırma.
[silindi] Deletedmom131 sizde heralde uyanık sporu tutuyosunuzz..güncelleme gelince şifremi unuttum, aslında unutmamıştım ama bir türlü giriş yapamadım, yazı yazmak isteyince de yeni üyelik aldım..
Deletedmom131 [silindi] Evet uyanık sporu tutuyorum sizede tavsiye ederim en azından gereksiz çocuk gibi kavga etmiyorum
Alazcns [silindi] eşim galatasaray ben fenerbahçeliyim bırakın baskı kurmayı onlar da birey hangi takımı tutmak isterse onu tutsunlar hey allahim dert edecek başka şeyiniz kalmamış
[silindi] Balbebek_Egemen ya aslında bencede öyle, her konuda kocamın dediği oluyo, bu konuda biraz üstüne gidim dedim, baktım iş ciddiye bindi
Koray [silindi] hayatınızda adrenelin falan istiyorsunuz sanırıö bu yuzden eşimle niye kavga edeyim çocuk büyüyünce kendi karar verir hangi takımı tutucagına