Deletedmom131 [silindi] Evet uyanık sporu tutuyorum sizede tavsiye ederim en azından gereksiz çocuk gibi kavga etmiyorum
[silindi] Balbebek_Egemen ya aslında bencede öyle, her konuda kocamın dediği oluyo, bu konuda biraz üstüne gidim dedim, baktım iş ciddiye bindi
Koray [silindi] hayatınızda adrenelin falan istiyorsunuz sanırıö bu yuzden eşimle niye kavga edeyim çocuk büyüyünce kendi karar verir hangi takımı tutucagına
Deletedmom002 Ozge_AyazEfee İnanırmısın tıkandığım ve ne yazacağımı bilemediğim çok az konu gördüm burda, şu an yine tıkandım. Bunu hiç düşünmemiştim, bu gece çocuk hangi takımlı olsun diye düşünücem. Ben bu konuyu nasıl atladım inanamıyorum gerçekten ya.
Nevo [silindi] fenerbahcenin durumunu boşver canım hangi takimlı olursa olsun ülke batmıs fenerbahce batsa ne olur evlatlarımızin istikbalini takimlar belirlemicek sonucta kocanla kötü olma boşuna
Nebicimanne [silindi] cok basit bi mevzu tartismaya degmez bacim hem cocuk o bilince geldiginde kendi secsin bosverin 😁
Nefes [silindi] benim kocam yabancı biz bile kavga etmedik hic bebek musluman mi hristiyan mi olsun diye cunku zaren o buyuyunce kendi ne istiyorsa onu yapacak kaldi ki futbol yüzünden kavga 🤔🤔😏 cok canınız sikiliyor boş vaktiniz var galiba bu yuzden kavga ettiginize göre 😂🤣
212121 [silindi] ben olsam hic takmam bile. Çünkü bizde de ayni durum var ben koyu fenerbahçeliyim eşim galatasaraylı küçükken hep fenerli kıyafetler ogluma giydirirdim oglum büyüdü cimbombom dan baska bisey söylemiyor esim ona kiyafetler alıyor bende giydiriyorum hic takilmiyorum bile😁 bence sizde oyle yapmayı deneyin boyle küçük seyler icin birbirinizin kalbini kirmayin gercekten degmez. Çocuk ilerde büyüyünce ne seni nede babasini dinler hangi takimi tutmak isterse onu tutar engel olamazsınız 😊😊