patatesiscoming AlyaMeyra kara kaşlı kara gözlü istedim çok şükür istediğim gibi oldu 😍 gurbete gitmem dedim 20 saatlik uzaklıktayım 😔
Hygge AlyaMeyra Evişi yapmayan, ev işini eşine “yardım etmek” olarak gören biriyle asla evlenmem dedim - zaten diğer türlü evliliğin bir amacı anlamı yok, öyle biriyle evlendim. En önemli kriterim buydu. Tam olarak da istediğim gibi biriyle evlendim ❤️❤️
babyackgz AlyaMeyra asla akraba evliliği yapmam diyordum eşim uzaktan akrabamız 🤦🏼♀️ boyu posu tipi mesleği tam istediğim gibi onlar tuttu 😂
Hilal0555 AlyaMeyra babamın kişiliğine benzesin istiyordum bu kadarı da olmaz yani belgesel izlemelerinden dini konulardaki tutumlarından sağlıklı yaşam çalışmaları flan herşey aynı ☺️
AlyaMeyra bir_pasa_annesi resmen sen misin istemeyen gibi bişey olmuş 🤣 Allah mutluluğunuzu daim etsin
GameOver AlyaMeyra ❇️Boyu uzun olacak dedim Nerdeyse aynı boydayız😀 ❇️ Uzaklarda çalışan biriylede evlenmem dedim o oldu çok şükür Şuan aklıma gelen bu ikisi 😀
Alyameltem AlyaMeyra Asla demedim çünkü ne zaman asla desem kendimi yaşarken buluyorum 😂 Eşimden memnunum şükür
Defne18 Ben asla kaçarak evlenmem diyordum kesinlikle birlikte oturmam diyordum şu ağzımı biraz tutsaydim 1 kaçarak evlendim 4yil birlikte oturdum bu sene evleri ayırdık ama olsun çok iyidir insandı kaynanam bir kötülüğünü görmedim hicbirseyime karışmadı geçirdik gittik 😊😊😊
Mom7676 AlyaMeyra 💫Asla sigara içen biriyle evlenmem diyordum çok şükür eşimin sülalesinde bile içen yok😁 💫 Davul zurna olmadan evlenmem diyordum maalesef davulun d si bile yoktu 😢 💫Ne olursa olsun aileme saygılı olan biriyle evlenirim diyordum Allah’a şükür ailesinden ayırt etmez ☺️
Mervebak ahahah_ AlyaMeyra eglenceli gezmeyı seven gerekırse bana işlerde yardımcı olacak birini isterdim hep tamda istedigim gibi biriyle evlendım sabah kahvaltıyı bile hazırlıyo sagolsun eşim 😂