Mom356 3children1mom Bende önceden çok sinirliymişim şu an kendimi tutuyorum baktım ikimiz parlayınca olmuyor böyle olunca daha iyi oldu😀
SeverusSnape AlyaMeyra ben kriter belirtmeksizin genel olarak “evlenmem” diyordum ama evlendim. Büyük lokma ye, büyük söz söyleme Severus. Bu da bana ders olsun.🥲
Ballipankek AlyaMeyra alkol alan biriyle evlenmem diyodum eşim alkol bagimlisi😂 Sarışın biriyle evleniririm diyosum o tuttu çok şükür 🥰😂 Ve evlenir evlenmez çocuk yapamm diyodum hemen hamile kaldim😂
Okyanustakibulut AlyaMeyra kesinlikle baskın karakterli birisiyle hayatım boyunca sevgili olmadım. Ve neden hiç ciddi düşünemediğimi ilişkilerimden sıkıldığımı kocamı tanıyınca anladım. Çünkü milleti çekip çevirmekten o kadar sıkılmışım ki birazcık benden daha akıllı daha baskın birisine ihtiyacım varmış 😂
Yerfistigininannesi AlyaMeyra namazinda niyazında allah korkusu olan biri ile evlenmek istiyodum cok şükür oldu beyaz tenli yesil gözlü olsun diye dua ederdim oda oldu 💚😁 masaj yapmaktan nefret ederdim inşallah sevmez derdim ama bayiliyo. Bi arkadaşın soyadi ile dalga geçtim bu ne biçim soyisim dedim esimin soyadi aynısı ve hic duyulmadik bi soyad
Betyun AlyaMeyra uzun boylu yakışıklı olacak dedim o tuttu. Polis olsun diyordum oda tuttu . Romantik olsun derdim o tutmadı maalesef 😅
Damla29 AlyaMeyra cok anneci biriyle evlenmek istemiyordum şükür anneci değil orta yolu bulan haklı haksızı ayıran biri oldu eşim
zeynepduha AlyaMeyra çok görümce istemem asla evlenmem demiştim 4 tane birbirinden cazgır görümcem var 😅
Deletedmom4444 AlyaMeyra Babama benzesin dedim benziyor. Yemekte sogan sevmesin dedim sevmiyor ( pismanim ) 😂 Balık cok sevmesin dedim hamsi sever ancak illa yiyelim demez.Aklima gelenler.
patatesiscoming AlyaMeyra kara kaşlı kara gözlü istedim çok şükür istediğim gibi oldu 😍 gurbete gitmem dedim 20 saatlik uzaklıktayım 😔
Hygge AlyaMeyra Evişi yapmayan, ev işini eşine “yardım etmek” olarak gören biriyle asla evlenmem dedim - zaten diğer türlü evliliğin bir amacı anlamı yok, öyle biriyle evlendim. En önemli kriterim buydu. Tam olarak da istediğim gibi biriyle evlendim ❤️❤️
babyackgz AlyaMeyra asla akraba evliliği yapmam diyordum eşim uzaktan akrabamız 🤦🏼♀️ boyu posu tipi mesleği tam istediğim gibi onlar tuttu 😂