zeynepduha AlyaMeyra çok görümce istemem asla evlenmem demiştim 4 tane birbirinden cazgır görümcem var 😅
Deletedmom4444 AlyaMeyra Babama benzesin dedim benziyor. Yemekte sogan sevmesin dedim sevmiyor ( pismanim ) 😂 Balık cok sevmesin dedim hamsi sever ancak illa yiyelim demez.Aklima gelenler.
patatesiscoming AlyaMeyra kara kaşlı kara gözlü istedim çok şükür istediğim gibi oldu 😍 gurbete gitmem dedim 20 saatlik uzaklıktayım 😔
Hygge AlyaMeyra Evişi yapmayan, ev işini eşine “yardım etmek” olarak gören biriyle asla evlenmem dedim - zaten diğer türlü evliliğin bir amacı anlamı yok, öyle biriyle evlendim. En önemli kriterim buydu. Tam olarak da istediğim gibi biriyle evlendim ❤️❤️
babyackgz AlyaMeyra asla akraba evliliği yapmam diyordum eşim uzaktan akrabamız 🤦🏼♀️ boyu posu tipi mesleği tam istediğim gibi onlar tuttu 😂
Hilal0555 AlyaMeyra babamın kişiliğine benzesin istiyordum bu kadarı da olmaz yani belgesel izlemelerinden dini konulardaki tutumlarından sağlıklı yaşam çalışmaları flan herşey aynı ☺️
AlyaMeyra bir_pasa_annesi resmen sen misin istemeyen gibi bişey olmuş 🤣 Allah mutluluğunuzu daim etsin