AlyaMeyra arkadaşlarıyla takılan biri olmasin dedim,beni her konuda savunan yanımda olsun dedim,birlikteyken sacmalayalim birbirimize gülelim istedim,monoton bir evlilik olmasın dedim,gezmeyi eğlenmeyi sevsin ama bunu sadece benimle yapsın istedim,yürüyus yapmayi çok severim,oda sevsin istedim,klasik evlilikler gibi olmasın istedim (yani bazıları hariç) :) işte kaynanaydi,gorumceydi,eltiydi,lafti,sözdü,kocamın onların sözüne bakmasiydi,ana kuzusu olmasıydı,beni arka plana atmasiydi,vs..vs..vs..hiçbiri olmasin dedim,ailesine her zaman bağlı,saygılı,sevgi dolu olsun dedim,ev işleri,yemek,temizlik vs..üstüme gelmesin hatta iş patlasimi yapalım dedim,adım atarken yada birine söz verecekken ilk bana sorsun birlikte karar verelim,tek vermesin dedim,ayyy daha çok varkiz 🤪 valla şöyle bir dusundumde bunları demedim aslında evlenmeyi bile düşünmüyordum ama eşim bu şekilde biri olunca evlilik cazip geldi ve evlendim sanırım,🤣 sadece tek bir şikayetim var,benimle konuşurken,bişi sorarken yada isterken sürekli mutlaka cümlenin başına aşkım koyar 😑
Aşkım aşağı aşkım yukarı, yanımızda kim olursa olsun,tanımayan birinin yanında bile aşkım aşkım 😑 ayy ben sevmiyorum öyle micik micik yanıi,adıyla da hitap ettirmez hayatta,oda bana hitap etmez,bende aşkım canım cicim sevmiyorum,o yüzden az ve öz konuşmaya çalışıyorum,😄
Ben bu aşkım kelimesini nasıl kafasından çıkarırım kız yaa adımla fln hitap etse bence daha ağır olur,bilemedim ya canım falan dese,askim aşkım böyle liseli aşıklar gibi geliyor bana 😑🤪