Mehmetereninannesi Mom097 Bkrmn17 Baliminannesi demekki hepimiz 2 şer kg verdik 😁✅ durmak yok yola devam 🤸🏻♂️👍
Ela85 Ben 1 Haziran’da başladım sonradan sizden haberim oldu takip ediyorum. Emzirdiğim için dikkat ediyorum şeker vs kesinlikle yemiyorum ona rağmen 66,5 dan 64,9 çok bir şey veremedim ama devem👍
Mehmetereninannesi Cerenss boncukm mltmkrkl -Balkupumasel- Ela85 önemli olan ilk adımı atmak ve istikrarlı olmak . Birlikte zayıflayacağız ✅❤️
Cerenss Mehmetereninannesi bende 3 ayda 11 kg verdim hala vermem lazım 10 kg fazlam var güncel kilom 73.55 bende varım
Mehmetereninannesi Derenasli mombeto Elissa_S Aslan-123 Narin9#12863720 Babe Morusevenanne Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 MrvNyzDua65 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 esrarslan Cemreninannesi11 theAna Aslan-123 KiMdirBu Deletedmom5284 ElifkonunAnnesi Bensum Baliminannesi Serrax noluyoya gamziskoo incidenizzz Birkucakmutluluk Oglusum5357 Bayanironi Ronam Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc
ElifkonunAnnesi Mehmetereninannesi merhabalar bu sabah tartıldım ve 74.8 😍 1 haftada 1 kg 300 gr bence güzel 😎
neslihan-87 Mehmetereninannesi Ben bugün itibariyle yapamayacağım sanırım bel fıtığım var ve bugün çok ağrıyor tutuldu resmen😢
snyck Mehmetereninannesi doğum sonrası verdiğim 12 kiloyu tekrar fazlasiyla birlikte alarak 9 aylik hamile kilomu geçmişim 😑dün leslie ye tekrar başladım yemeği biraz azalttım bakalim ne olacak diyet mantığına uyamıyorum keşke uysam dün 83.7dim 10 gün sonra inşallah pes etmemiş olurum🤗8 leri bi kirmam lazim
Sare1205 Mehmetereninannesi emziren anneler bu listeyi uyguluyabiliyor mu? 40 günlük bebeğim var emziriyorum ama kilo da vermek istiyorum :)
Bayansoylu Sare1205 canım sen daha 40 gunlukmussun sen böyle şok diyetler yapma şeker vs çıkar et balık tavuk turu ye ekmeği beyaz ekmek değilde tam buğday ekmeği felan ye h sütünün kalitesi artar hde sen şeker tuketmedigin için kilo bu denge tutar ve vermeye başlarsın
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi ben vardım zaten sizden 5 gün sonra katildim 77.35 ile katılmıştım 😅 5 günün sonunda 76.35′im 🙏💪💪
Mehmetereninannesi ErenimBalOglum genel durum 10 günde 2 kg vermişiz sen beş günde bir kg 10 gün olunca sende 2 kg vermiş olacaksın 😁👍
Prensinannesii Bir hafta oldu başlayalı 100 den indim 96.9a hergün yapıcam mutlaka bir şey soracam hergün yaptığımız leslie burayaöı yazıyoruz diğer posta mı
Mehmetereninannesi Prensinannesii her gün buraya yazıyoruz canım 10 gün sonra başka post açıp yeni postan devam edeceğiz 😊 bir haftada 3 kg vermek Harika hiç pes etme 😁❤️