Mehmetereninannesi Cerenss boncukm mltmkrkl -Balkupumasel- Ela85 önemli olan ilk adımı atmak ve istikrarlı olmak . Birlikte zayıflayacağız ✅❤️
Mehmetereninannesi Mom097 Bkrmn17 Baliminannesi demekki hepimiz 2 şer kg verdik 😁✅ durmak yok yola devam 🤸🏻♂️👍
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi ben vardım zaten sizden 5 gün sonra katildim 77.35 ile katılmıştım 😅 5 günün sonunda 76.35′im 🙏💪💪
Mehmetereninannesi ErenimBalOglum genel durum 10 günde 2 kg vermişiz sen beş günde bir kg 10 gün olunca sende 2 kg vermiş olacaksın 😁👍
Prensinannesii Bir hafta oldu başlayalı 100 den indim 96.9a hergün yapıcam mutlaka bir şey soracam hergün yaptığımız leslie burayaöı yazıyoruz diğer posta mı
Mehmetereninannesi Prensinannesii her gün buraya yazıyoruz canım 10 gün sonra başka post açıp yeni postan devam edeceğiz 😊 bir haftada 3 kg vermek Harika hiç pes etme 😁❤️
Prensinannesii Mehmetereninannesi tmm cnm. Benim için çok iyi zaten ilala başşlıcam inş bir daha ki 10 gün 4 kilo hedefliyorum
seydaac Mehmetereninannesi 59.25 ile ben de varım. Ramazandan önce 63 civarıydım ramazanda çok çok dikkat ettim 57 ye düşmüştüm, şimdi geri alıyorum 🤪 yemeye dikkat ediyorum ama hareket lazım bana 😁
Baliminannesi Mehmetereninannesi fazlasıyla ya, özellikle çevreden aldığım tepkiler daha çok gaz veriyor bana, eşim mesela incecik oldun diyor daha çok zayıflamak istiyorum 🙈🤣
seydaac Mehmetereninannesi böyle birlikte yapınca yapılıyor, tek yapınca sallıyorum 😬🤭 o zaman bugün yapıp yazıyorum 😬 30 dk olanı yapıyoruz dimi
tatli_kelebek Mehmetereninannesi 82 kilo ile başlamıştım 1 kilo gitmiş sadece bi haftada leslie +diyet bide emziriyorum az değilmi verdiğim kilo hevesim kırıldı gibi
Mehmetereninannesi Feyzgb öyle görülüyor ama İnan ki doyuyorsun İnan bana 😁 10 gümde 2.100 gr verdim 1 buçuk kilosu yağdan gitmiş
baloglum_e Mehmetereninannesi bu Leslie videolarından çok fazla var 1 mil 2 mil şeklinde hangisini yaptığımız farkediyor mu aceba
Mehmetereninannesi baloglum_e biz bu videoyu uyguluyoruz sende tıklayıp aç videoyu 😊ordan kaydet sürekli bunu açıp izle 30 dk lık bu