Baliminannesi Mehmetereninannesi fazlasıyla ya, özellikle çevreden aldığım tepkiler daha çok gaz veriyor bana, eşim mesela incecik oldun diyor daha çok zayıflamak istiyorum 🙈🤣
seydaac Mehmetereninannesi böyle birlikte yapınca yapılıyor, tek yapınca sallıyorum 😬🤭 o zaman bugün yapıp yazıyorum 😬 30 dk olanı yapıyoruz dimi
Mehmetereninannesi ErenimBalOglum genel durum 10 günde 2 kg vermişiz sen beş günde bir kg 10 gün olunca sende 2 kg vermiş olacaksın 😁👍
tatli_kelebek Mehmetereninannesi 82 kilo ile başlamıştım 1 kilo gitmiş sadece bi haftada leslie +diyet bide emziriyorum az değilmi verdiğim kilo hevesim kırıldı gibi
Mehmetereninannesi Feyzgb öyle görülüyor ama İnan ki doyuyorsun İnan bana 😁 10 gümde 2.100 gr verdim 1 buçuk kilosu yağdan gitmiş
baloglum_e Mehmetereninannesi bu Leslie videolarından çok fazla var 1 mil 2 mil şeklinde hangisini yaptığımız farkediyor mu aceba
Mehmetereninannesi baloglum_e biz bu videoyu uyguluyoruz sende tıklayıp aç videoyu 😊ordan kaydet sürekli bunu açıp izle 30 dk lık bu
Blackcloud Ben normalde kolay kilo alıp veren biriyim ama kafaya taktığım zaman hayatta gitmiyor bu kilolar, ben bugün tartılamadım yarın sabah hemen yazacağım. Şu an tok karna tartılırsam yanlış sonuç alırım.
Mehmetereninannesi Deletedmom5284 regl döneminde vücut ödem toplar o yüzden kilonuz suan doğru göstermez siz devam edin regl bitiminde tekrar tartılın 😊