Mehmetereninannesi Mom097 Bkrmn17 Baliminannesi demekki hepimiz 2 şer kg verdik 😁✅ durmak yok yola devam 🤸🏻♂️👍
Ela85 Ben 1 Haziran’da başladım sonradan sizden haberim oldu takip ediyorum. Emzirdiğim için dikkat ediyorum şeker vs kesinlikle yemiyorum ona rağmen 66,5 dan 64,9 çok bir şey veremedim ama devem👍
Mehmetereninannesi Cerenss boncukm mltmkrkl -Balkupumasel- Ela85 önemli olan ilk adımı atmak ve istikrarlı olmak . Birlikte zayıflayacağız ✅❤️
Cerenss Mehmetereninannesi bende 3 ayda 11 kg verdim hala vermem lazım 10 kg fazlam var güncel kilom 73.55 bende varım
Mehmetereninannesi Derenasli mombeto Elissa_S Aslan-123 Narin9#12863720 Babe Morusevenanne Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 MrvNyzDua65 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 esrarslan Cemreninannesi11 theAna Aslan-123 KiMdirBu Deletedmom5284 ElifkonunAnnesi Bensum Baliminannesi Serrax noluyoya gamziskoo incidenizzz Birkucakmutluluk Oglusum5357 Bayanironi Ronam Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc
ElifkonunAnnesi Mehmetereninannesi merhabalar bu sabah tartıldım ve 74.8 😍 1 haftada 1 kg 300 gr bence güzel 😎
neslihan-87 Mehmetereninannesi Ben bugün itibariyle yapamayacağım sanırım bel fıtığım var ve bugün çok ağrıyor tutuldu resmen😢
snyck Mehmetereninannesi doğum sonrası verdiğim 12 kiloyu tekrar fazlasiyla birlikte alarak 9 aylik hamile kilomu geçmişim 😑dün leslie ye tekrar başladım yemeği biraz azalttım bakalim ne olacak diyet mantığına uyamıyorum keşke uysam dün 83.7dim 10 gün sonra inşallah pes etmemiş olurum🤗8 leri bi kirmam lazim
Sare1205 Mehmetereninannesi emziren anneler bu listeyi uyguluyabiliyor mu? 40 günlük bebeğim var emziriyorum ama kilo da vermek istiyorum :)
Bayansoylu Sare1205 canım sen daha 40 gunlukmussun sen böyle şok diyetler yapma şeker vs çıkar et balık tavuk turu ye ekmeği beyaz ekmek değilde tam buğday ekmeği felan ye h sütünün kalitesi artar hde sen şeker tuketmedigin için kilo bu denge tutar ve vermeye başlarsın
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi ben vardım zaten sizden 5 gün sonra katildim 77.35 ile katılmıştım 😅 5 günün sonunda 76.35′im 🙏💪💪
Mehmetereninannesi ErenimBalOglum genel durum 10 günde 2 kg vermişiz sen beş günde bir kg 10 gün olunca sende 2 kg vermiş olacaksın 😁👍