Mrv38 iki_tospik_annesiii kendi telefon şebekenizden kendi dökümlerinizi ancak siz alabilirsiniz oda sadece hangi numarayla saat kaçta kaç dk konuşulduğu ama diğer türlü savcılık izni olmadan kimse çıkaramaz suçtur
iki_tospik_annesiii Mrv38 ohh içim rahatladı çok şükür 🙏 o dengesizin pisli orataya çıksın tek istediğim bu
iki_tospik_annesiii Balkizlarim Biz bi ara çok maniydik knka o kişiyle şuan durumu benim üzerime atmak istiyor evde kaynanam gille huzursuz olayım diye
iki_tospik_annesiii ikizbabymom eşim sadece hani onlar seni bu şekilde bilmesinler diyo yani kaynam gil falan benim yaptığımı sanıyorlar oda hani çıkartalım herşeyi ortaya onlar utansınlar diyor
iki_tospik_annesiii Esraa- ben yapmadım için birşey itiraf edemem cnm 🙃o kişi eltim gile istgramdan yazıyor benimle de normal telefona konuştuğunu söylüyor
Kubra_2019 iki_tospik_annesiii çok merak ettim eşiniz neden sizin telefon dökümünü çıkartıyor güvenmiyor demek ki size
iki_tospik_annesiii Kubra_2019 güvenmemekten degil de ailesine karşı benim suçsuz olduğumu ispatlamak için çıkartırmak istedi
Kubra_2019 iki_tospik_annesiii Bilemedim ailesinin düşüncesinin ne önemi var ki eşiniz güvenlikten sonra onlara ne sizden saçma değil mi
Damla6117 iki_tospik_annesiii eşin kimseye birşey kanıtlamak zorunda değil sende öyle hesap vermeniz gereken sadeve birbiriniz
iki_tospik_annesiii Kubra_2019 Birlikte yaşıyoruz yüz yüze bakıyoruz sürekli ben de beni o şekilde bilmelerini istemem o yüzden çıksın ortaya neyin ne olduğu
Kubra_2019 iki_tospik_annesiii Yaaaa bilemedim sizin adınıza üzüldüm önce. Siz kendinizden eminsiniz kanıtlama pesindesiniz eşiniz sizi biliyor fakat 3. Şahısların sizin hakkında me düşündüğü önemi var ki bilmiyorum benim doğama aykırı