iki_tospik_annesiii Mom987 üzerime atılan bir yalan var bu yüzden eşim telefonum dökümanını çıkartırmak istiyor
antropologanne iki_tospik_annesiii Yanlisda biliyor olabilirim ama savcilik karari ile ulasilabiliyor sanki
Miracbaby iki_tospik_annesiii yazışma olarak mesajlar çıkmıyor sadece numara dokümanı olarak çıkıyor tarih saat konuşma süresi ve numara
Mom987 iki_tospik_annesiii Çıkaramıyorsun ne yazık ki anca savcılık izni lazımmış benden çıkarttiracaktim ordan biliyorum.
Balkizlarim iki_tospik_annesiii Allah’ım bu nasıl bir kafa yapısı O kisinin kanka normal hattıyla cikartiyorsun baisine gidip 🌸🌸
Birkucukeylulmeselesi iki_tospik_annesiii ne tür bir olay bilmiyorum ama ablam nişanlısına dava açmıştı mesajlarınıda çıkartmışlardı
iki_tospik_annesiii Birkucukeylulmeselesi kişye ait olan mesajlar mı yoksa kimle ne konuştuğun mesajlar mı çıkıyor
Birkucukeylulmeselesi iki_tospik_annesiii walla karşılıklı numaralar başta döküman çıkmıştı çok uzun zaöan oldu ama eminim yani mesajları okumuştuk hatta alt alta konuşma vardı kiminle hangi saatte ne konuşulmuş
Kardelen1220 iki_tospik_annesiii mesajların içeriğini yani ne yazdıgını göremez sadece hangi numaraya saat kaçta yazdıgını görür. Savcılık izniyle mesajların içeriği çıkartılır sadece
SenaAnne iki_tospik_annesiii Benim kuzenim teknoloji ustası. Her dökümanı çıkartıyor (PC, telefon) farketmez. İşin ustasını bulursanız her şeyi döker ortaya
Birkucukeylulmeselesi iki_tospik_annesiii davalık bir şey varmı canm çyle telefoncu va yapamaz bence bulamaz
iki_tospik_annesiii Birkucukeylulmeselesi yok cnm davalık durum degil biri benim adıma başkalarına yalan yannış mesajlar atıyor ben söylüyormuş gibi
Mrv38 iki_tospik_annesiii kendi telefon şebekenizden kendi dökümlerinizi ancak siz alabilirsiniz oda sadece hangi numarayla saat kaçta kaç dk konuşulduğu ama diğer türlü savcılık izni olmadan kimse çıkaramaz suçtur
Deren_Hatun iki_tospik_annesiii numaranın başı ve sonu gözüküyor orta kısım yıldız işaretleri oluyor mesajlar görünmüyor diye biliyorum sadece örnek 053*****99 11.05.2021 16:30
SenaAnne Mom987 Çok bilgim yok ama çok döküman dökmüşlüğü var. Yüksek ücretlerle yapıyor bu işi.. savcılık izni vs. Bilgim yok
Deren_Hatun iki_tospik_annesiii bu arada senin onayın olmadan çıkmıyor döküman illa senin onay vermen gerekiyor
Deren_Hatun iki_tospik_annesiii son olarak müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin herşeyi hangi hat bu arada?
Deren_Hatun iki_tospik_annesiii gelir o zaman canım hat onun üzerineyse ayrıca uygulamayı indirirsen ordan da gözüküyor
Deren_Hatun iki_tospik_annesiii benim Turkcell ve uygulamada dökümana ulaşabiliyorum. Vodafone da vardır illaki uygulamasında