Deren_Hatun iki_tospik_annesiii gelir o zaman canım hat onun üzerineyse ayrıca uygulamayı indirirsen ordan da gözüküyor
Deren_Hatun iki_tospik_annesiii benim Turkcell ve uygulamada dökümana ulaşabiliyorum. Vodafone da vardır illaki uygulamasında
Gzd35 iki_tospik_annesiii canım içeriği çıkmaz diye biliyorum ama Num çıkar da savcılık kanalıyla alabilir bence
iki_tospik_annesiii Birkucukeylulmeselesi yok cnm davalık durum degil biri benim adıma başkalarına yalan yannış mesajlar atıyor ben söylüyormuş gibi
elmaliturtam iki_tospik_annesiii sizin hattınızdan başkalarına mesaj mı gidiyor yani sizden habersiz yoksa size mi başka hatlardan geliyor
mom073 iki_tospik_annesiii yazışmalar çıkmıyor sadece numara ve tarih olarak çıkar diye biliyorum canım😒
SenaAnne Mom987 Çok bilgim yok ama çok döküman dökmüşlüğü var. Yüksek ücretlerle yapıyor bu işi.. savcılık izni vs. Bilgim yok
Deren_Hatun iki_tospik_annesiii hayır gözükmüyor canımm bende ama bu uygulamada gözükmüyor kağıttta gözükür mü bilemiyorum hat onun üzerine olduğu için istediğini yapar ister hakkı
iki_tospik_annesiii Dn123 numaranın çıkmasını istiyorum cnm ne zmn konuştuğum falan çıksın ama mesajların çıkmasının istemiyorum geçen biraz annemle dertleştik de ailevi sorun yüzden hani o çıkar mı diye merak ediyorum
DurikoMom iki_tospik_annesiii Savcılığa başvurmanız lazım ki mesaj içerikleri çıksın yoksa sadece hangi numaradan arama geldiği kaç dakika görüşüldüğü saat kaçta arandığı çıkar mesajda şu numaradan şu saatte SMS olarak görünür. İçerik alamazsınız savcılık izni olmadan
Birkucukeylulmeselesi iki_tospik_annesiii walla karşılıklı numaralar başta döküman çıkmıştı çok uzun zaöan oldu ama eminim yani mesajları okumuştuk hatta alt alta konuşma vardı kiminle hangi saatte ne konuşulmuş
Dn123 iki_tospik_annesiii vodofone yanimdayi indir benim bildiğim mesajlar çıkmıyor.. Yani mesaj attifin çıkar. Numara çıkar kac dakika kimle konuşmuşsun o da çıkar ama mesajda ne yazar çıkmaz en azından vodofone cikartamaz
Yengecanne_ iki_tospik_annesiii bacım böyle konuları en doğrusu arayarak konuşmak.Mesajlar çok farklı anlaşılıyor