Yengecanne_ iki_tospik_annesiii bacım böyle konuları en doğrusu arayarak konuşmak.Mesajlar çok farklı anlaşılıyor
iki_tospik_annesiii Yengecanne_ canım ben kızla hiç konuşmadım Arayıp sormadım ama o benim hakkım obalara benimle konuşuyor benimle mesajlaşıyor demiş ama ben böyle birşey yapmadım
Yengecanne_ Bir de adli bilişim uzmanı murat özbek var biz telefonda bilgisayarda aklına gelecek her sorunda yardım aldık işimizi anında çözdü.Sen de arayıp danışabilirsin googleye yazınca çıkıyor.Kocası aldatan arkadaşlarım falan hep öyle öğrenmişti
Minikkizimm iki_tospik_annesiii hat sahibi istedigi zaman cikarttirabiliyor diye biliyorum. Onun disinda hat sahibi siz degilseniz ancak savcilik karariyla cikarttirabilirsiniz
iki_tospik_annesiii Minikkizimm hat sahibi eşim Oda Vodofone müşteri hizmetleri aramış telefon dökümanı istiyorum demiş onlarda hat faturasıysa e-mailine geliyor hemen ama faturalı değilse 1 hafta kdar eve yolluyoruz demişler
Minikkizimm iki_tospik_annesiii dogrudur canm ama icerik olarak neler gelir bilmiyorum mesajlastigin numaralar cikabilir ama icerogi cikmayabilir
Yengecanne_ iki_tospik_annesiii https://www.adlibilisimuzmani.com/ sitesi de buydu 7/24 aradım ben hep yardımcı oldu
Yengecanne_ iki_tospik_annesiii kuzum profesyonel baya ayrıca yeminli bilir kişi.Mesajları siliyor kalıcı olarak ya da geri getiriyor silinenleri.Dediğim gibi arkadaşımı aldatan şeref.. her şeyini böyle öğrendik biz
Kubra_2019 iki_tospik_annesiii Yaaaa bilemedim sizin adınıza üzüldüm önce. Siz kendinizden eminsiniz kanıtlama pesindesiniz eşiniz sizi biliyor fakat 3. Şahısların sizin hakkında me düşündüğü önemi var ki bilmiyorum benim doğama aykırı
iki_tospik_annesiii Kubra_2019 off kuzum 🥺 ben kendimden eminim böyle birşey yapmadım ne wrsa çıksın ortaya ben korkmuyorum sadcee 1 hafta önce falan SMS den annemle mesajlaştık ailevi sorunlar yüzünden morelim boZuktu hani onlar ortaya çıkar mı diye endişeliyim 🙄🙄
Kubra_2019 iki_tospik_annesiii Bence hep dik durmak kendin ödün vermemek hayatın her anında önemli bizim için. Mahkemeye verilmeli sms içinde gönlünuz rahat olsun. Çıkarsa a bence sizin sorununuz içinde eşiniz ona bakmaz bile diye düşünüyorum.