Dilaranne iki_tospik_annesiii WhatsApp çıkmıyor annem Cook önce çıkarmıştı babamla ayrıldılar hat annemin adinaydi senin aradiklarin çıkıyor mesela babam aramış 3 dakika konuşmuş karşı arayanlar çıkmamıştı 10 sene oluyor bu olaya tabii mesajlar da saat kaçta gitmiş o çıkmıştı içerik çıkmamıştı
Tugcerylmzkerem iki_tospik_annesiii Hic bir silinen mesaji telefoncu cikaramaz ancak savcilik emri ile cikarirlar oda mahkemelik bir olay olmasi lazim hangi numaraya sizden cagri gitmis size cagri gelmis kac dk onlari gosterir ve 1 aydan fazlasina bakilmaz
Esraa- İnstagram üzerinden konuşlmuşsa çıkaramaz kimse. Eşin birazda seni denemiş gbi. İtiraf edersin belki diye.
iki_tospik_annesiii Esraa- ben yapmadım için birşey itiraf edemem cnm 🙃o kişi eltim gile istgramdan yazıyor benimle de normal telefona konuştuğunu söylüyor
ikizbabymom iki_tospik_annesiii eşin neden başkalarınınlafına bakıp dökümhan istiyo kardeşim.Biraz onur kırıcı değil mi
iki_tospik_annesiii ikizbabymom eşim sadece hani onlar seni bu şekilde bilmesinler diyo yani kaynam gil falan benim yaptığımı sanıyorlar oda hani çıkartalım herşeyi ortaya onlar utansınlar diyor
Balkizlarim iki_tospik_annesiii kanka Allah’ım ıslah etsin gerçekten sahisi ne derdi var seninle mantıklı birisine benzemiyor iftira atacak kişiyse eğer uzak dur mümkünse hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yalani ortaya çıkar iftira ataninda bidaha kimse güvenmez yalancının mumu yatsıya kadar yanarmis çokta üzülme sen içini ferah tut 😍😍🌸🙏🙏🙏
iki_tospik_annesiii Balkizlarim Biz bi ara çok maniydik knka o kişiyle şuan durumu benim üzerime atmak istiyor evde kaynanam gille huzursuz olayım diye
Mrv38 iki_tospik_annesiii kendi telefon şebekenizden kendi dökümlerinizi ancak siz alabilirsiniz oda sadece hangi numarayla saat kaçta kaç dk konuşulduğu ama diğer türlü savcılık izni olmadan kimse çıkaramaz suçtur
iki_tospik_annesiii Mrv38 ohh içim rahatladı çok şükür 🙏 o dengesizin pisli orataya çıksın tek istediğim bu
Kubra_2019 iki_tospik_annesiii çok merak ettim eşiniz neden sizin telefon dökümünü çıkartıyor güvenmiyor demek ki size
iki_tospik_annesiii Kubra_2019 güvenmemekten degil de ailesine karşı benim suçsuz olduğumu ispatlamak için çıkartırmak istedi
Kubra_2019 iki_tospik_annesiii Bilemedim ailesinin düşüncesinin ne önemi var ki eşiniz güvenlikten sonra onlara ne sizden saçma değil mi
Damla6117 iki_tospik_annesiii eşin kimseye birşey kanıtlamak zorunda değil sende öyle hesap vermeniz gereken sadeve birbiriniz
iki_tospik_annesiii Kubra_2019 Birlikte yaşıyoruz yüz yüze bakıyoruz sürekli ben de beni o şekilde bilmelerini istemem o yüzden çıksın ortaya neyin ne olduğu
Kubra_2019 iki_tospik_annesiii Yaaaa bilemedim sizin adınıza üzüldüm önce. Siz kendinizden eminsiniz kanıtlama pesindesiniz eşiniz sizi biliyor fakat 3. Şahısların sizin hakkında me düşündüğü önemi var ki bilmiyorum benim doğama aykırı