Bsr06 Iremdoga evet güzel gidiyor şuan 😅 bazı günler bu kadar yapmasamda genelde böyle işe yaradığını gördükçe bir azimle devam 😍
Iremdoga Bsr06 maşşallah darısı bana diyorum 2 hafta sonra vucudum alışırsa bende zorlaştırcsm programı
Bsr06 Iremdoga 2 haftaya alışırsınız diye düşünüyorum insan bir başlayınca bırakamıyor zaten sonuçlarını alınca daha çok yapmak istersiniz 😌
Blackcloud petek-badee Bir kere başladık pes etmek yok, 2 günlük emeğin ziyan olmasın kalk hadi bir çırpıda yapıp bitiririz birşeycik olmaz.😊🤩
petek-badee Blackcloud kız yaptım valla dediğin gibi m . 2 günde olsa yaptım heba olmasın ddm. İnsan vicdanen rahat edemiyor cddn 😄 acaba cdden göbek gider mi.. Gün içinde neler yiyorsn ekmek vs?
Blackcloud petek-badee Helal valla süpersin ahahahah yaa, bırakırsak ipin ucu gelmez zaten eğer kararlı olup düzenli yaparsak diyeti sporu tabikide göbek, basen vs gider, yukarıda yoruma yazdım canım gün içinde neler yediğimi yaptığımı.😊💪🏻🤩
Hnm-123 Blackcloud şimdi siz tüm vücut olanı yani full bady workout videosunu her gün 1 defa yapıyonuz yanlış mıyım?