Bsr06 Blackcloud diyetisyen desteği alıyorum 4 küsür kilo verdim 10. Günümde belden 6 cm incelme olmuştu son durum haftaya belli olcak 😂
Ahkukulivahkukuli Blackcloud çok iyi canım bende kiraz sapı yesilcay içiyorum sute etkisi var mı sence? Boylarımız ayniymis bu arada kilodan uzak durmamiz lazim ya ekmeği kestin mi peki
Blackcloud Ahkukulivahkukuli Ekmeği hiç yemiyorum yesemde nadir, normalde etkiliyor ama benim sütümü etkilemiyor çok şükür o konuda şanslıyım maşAllah.
Ahkukulivahkukuli Iremdoga cok iyi canım masallah. Ben o motivasyonu bulamıyorum iste ya sinirden yedikce yiyorum
Iremdoga Ahkukulivahkukuli bende bulamıyordum daha doğrusu sütten korkuyodum ama bu kiloyla hayatıma devam edemem 3 aya yaklaştı kızım dedim ve dün başladım
Iremdoga Bsr06 ooo senin program baya baya sıkı 1 ml 15 dakika leslie artı chloe shred programını yapıyorum ben hepsi 45 dakka sürüyor
Blackcloud Ahkukulivahkukuli Nefsime hakim olabiliyorum, öncedende çok yiyen biri değildim zaten sadece ekmek çok tazeyse krize girer gibi arada bir yiyorum o kadar onun dışında yemiyorum.😂
Bsr06 Iremdoga evet güzel gidiyor şuan 😅 bazı günler bu kadar yapmasamda genelde böyle işe yaradığını gördükçe bir azimle devam 😍
Iremdoga Bsr06 maşşallah darısı bana diyorum 2 hafta sonra vucudum alışırsa bende zorlaştırcsm programı
Bsr06 Iremdoga 2 haftaya alışırsınız diye düşünüyorum insan bir başlayınca bırakamıyor zaten sonuçlarını alınca daha çok yapmak istersiniz 😌