Blackcloud petek-badee Bir kere başladık pes etmek yok, 2 günlük emeğin ziyan olmasın kalk hadi bir çırpıda yapıp bitiririz birşeycik olmaz.😊🤩
petek-badee Blackcloud kız yaptım valla dediğin gibi m . 2 günde olsa yaptım heba olmasın ddm. İnsan vicdanen rahat edemiyor cddn 😄 acaba cdden göbek gider mi.. Gün içinde neler yiyorsn ekmek vs?
Blackcloud petek-badee Helal valla süpersin ahahahah yaa, bırakırsak ipin ucu gelmez zaten eğer kararlı olup düzenli yaparsak diyeti sporu tabikide göbek, basen vs gider, yukarıda yoruma yazdım canım gün içinde neler yediğimi yaptığımı.😊💪🏻🤩
Hnm-123 Blackcloud şimdi siz tüm vücut olanı yani full bady workout videosunu her gün 1 defa yapıyonuz yanlış mıyım?
Bsr06 Iremdoga 2 haftaya alışırsınız diye düşünüyorum insan bir başlayınca bırakamıyor zaten sonuçlarını alınca daha çok yapmak istersiniz 😌
Hnm-123 Blackcloud her gün bu videoyu mu yapıyonuz? Ben buna baktım ama hangisi hangi gün yapılır anlamadım .sadece leslie yapıyorum
Blackcloud Hnm-123 Canım web sitesine girdim tüm vücut-kilo verme programını uygulamaya başladım, 21 günlük bir program.😊
TheLatte Blackcloud bu cay ise yariyomu acaba ? 20 aylik oğlum emziriyorum . Leslie yapiyorum normalde ama ramazanda yapamiyorum halsiz düsüyorum diye 😊
Blackcloud TheLatte Bende sporla beraber ilk defa içiyorum, spora başlamadan önce bir iki defa içmiştim sadece yani bende etkisini ilerki zamanlarda anlicam gösteriyormu diye ama gösterir çünkü içinde ödem atıcı yağ yakıcı bitkiler çaylar var.😊
Blackcloud TheLatte Senin bebe benimkinden büyük kuzum, sıkıntı olursa bırakırsın ben bir sıkıntı yaşamadım şükür.