Ahkukulivahkukuli Iremdoga cok iyi canım masallah. Ben o motivasyonu bulamıyorum iste ya sinirden yedikce yiyorum
Iremdoga Ahkukulivahkukuli bende bulamıyordum daha doğrusu sütten korkuyodum ama bu kiloyla hayatıma devam edemem 3 aya yaklaştı kızım dedim ve dün başladım
Bsr06 Blackcloud diyetisyen desteği alıyorum 4 küsür kilo verdim 10. Günümde belden 6 cm incelme olmuştu son durum haftaya belli olcak 😂
Iremdoga Bsr06 ooo senin program baya baya sıkı 1 ml 15 dakika leslie artı chloe shred programını yapıyorum ben hepsi 45 dakka sürüyor
Blackcloud Ahkukulivahkukuli Ekmeği hiç yemiyorum yesemde nadir, normalde etkiliyor ama benim sütümü etkilemiyor çok şükür o konuda şanslıyım maşAllah.
Blackcloud Ahkukulivahkukuli Nefsime hakim olabiliyorum, öncedende çok yiyen biri değildim zaten sadece ekmek çok tazeyse krize girer gibi arada bir yiyorum o kadar onun dışında yemiyorum.😂
Bsr06 Iremdoga evet güzel gidiyor şuan 😅 bazı günler bu kadar yapmasamda genelde böyle işe yaradığını gördükçe bir azimle devam 😍
Iremdoga Bsr06 maşşallah darısı bana diyorum 2 hafta sonra vucudum alışırsa bende zorlaştırcsm programı
Bsr06 Iremdoga 2 haftaya alışırsınız diye düşünüyorum insan bir başlayınca bırakamıyor zaten sonuçlarını alınca daha çok yapmak istersiniz 😌
Blackcloud petek-badee Bir kere başladık pes etmek yok, 2 günlük emeğin ziyan olmasın kalk hadi bir çırpıda yapıp bitiririz birşeycik olmaz.😊🤩
petek-badee Blackcloud kız yaptım valla dediğin gibi m . 2 günde olsa yaptım heba olmasın ddm. İnsan vicdanen rahat edemiyor cddn 😄 acaba cdden göbek gider mi.. Gün içinde neler yiyorsn ekmek vs?