Crn123 DurununAnnesi12 ah canim normalde bende hep banyoya koyuyordum ama gercekten cok kokuyor ben covid gecirdigim icin koku alamiyorum birgun komsum abdest almaya girdi kadin öğüre öğüre cikti banyodan kokudan okadar utandim yki anlatamam ogun bugundur kapinin önüne cöpe atiyorm 😘😁
Crn123 mert2021 ya çok utandim cok 5 kilo domestos ve 1 kilo porçöz ile temizlik yaptim gece yarisina kadar temiz banyoyu temizlemistim o bez yüzünden ama ogun misafirmde vardi onlarda atmislar yani 😁😁
Muhyuf DurununAnnesi12 Evin içinde koku yapar ya ben balkona ayrı çöp kutusu aldım onun içine atıyorum
Aselbuk 3 cu katta otiruyorum balkonum var 2 tane kova klydum birisini mutfaktaki copunu dogerinede kizimin bezlerini atiyorum dolunca inip atiyorum banyoya fln atmiyorum herkezin kendi tercihi kaynananizda iyice sacmalis😀
Prens0205 DurununAnnesi12 bana teyzem korbellin çöp kovasını almış sıfır koku ve haznesi görünüşüne göre baya büyük 2 senedir kullanıyorum aşırı memnunum
Bill Morfrenk Hic bu yonden dusunmemistim. Benim cop kovamda balkonda mutfak çöpleriyle karışık atiyorum. Artik ayri biriktiricem bende
sutas DurununAnnesi12 benm evimde balkon yok mecburen banyomda duruyor korbell cop kovasi var bende ama o bile az da olsa ooku yapiyor acip kapadikca gunluk olarak bosaltiyorum mis gibi duruyor bi kosede klozet dusakabin cop kovasi ve bebek cop kovasi ayni alanda duruyor imkanim olsa ben de balkona koyardim muhtemelen ama boule de sorun olmuyor ayrica biz de abdest aliyoruz kuvet lavobo ayri bir yer cop kovasi ayri bir yer sacmalamis kayinvalideniz birqz bence sizde takicak bsey bulamamis kafaya bunu takmis :)
Cemrex DurununAnnesi12 ben korbel bebek bezi çöp kovası kullanıyorum çok memnunum hiç dışarı koku vermiyor.
nesliysldl DurununAnnesi12 kaynananız totosunu sildiği peçeteleri banyo çöpüne atmıyor galiba? Bir de böyle sormayı deneyin.aynı şeyin laciverti çünkü savunduğu mevzu😂
DurununAnnesi12 nesliysldl aynı şey değilmiş 😒 çişli bez atıyorum sadece çişli bezde koku yapmıyor ki zaten günlük çöpleri akşam atıyoruz
Leylus DurununAnnesi12 canim bize çöp çok uzak hergun atamıyoruz o yüzden ebebekten korbell çok kovasi almistim en başta böyle yazılıyordu sanırım çok tavsiye ederim alabilirsen ondan al banyoya koydum ona atıyoruz hic koku vermiyor dışarı ilk 6 ay odamdaydi hafta ama ek gıdaya geçince banyoya aldım
Kadermustfa DurununAnnesi12 eğer kızınız büyükse büyük ihtimalle kakasida kokuyordur oda banyoyu kokutur neticede pis peceteyle kaka dolu bez aynı olmaz ben normalde balkona atıyorum dün banyo çöpüne koydum 2 gündür kokuyor mesela
DurununAnnesi12 Kadermustfa günde bir defa yapıyor 2 aylık daha ve çiş bezi atıyorum kaka bezi ayrı yere atıyorum
Yasminka2021 DurununAnnesi12 tuvalet kovasina atiyorum sonucta kendimizde copimizi ora atiyoruz degilmi ayrica bebegum kakasin lazimliga yapiyor sadece sidikli bezin atıyorum Sacmalik ya benim kayinvalidem geldiginde abtest aliyor oyle seyler demiyor kurcalamiyor cop kovasina kadar.