Mervedenizz Ay çok günah ya mutfak çöpüne atmak nedir 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Korbel çöp kovası almıştım hamileyken kızım 1 yaşında hala kullanıyorum ne koku yapıyor ne de başka bişey
Eminos DurununAnnesi12 aynen hergun atilir cop hadi en fazla beklesin 2. Gun atilir kaynananiz sasirtmis
calikusuu DurununAnnesi12 Poşete bağlayıp çöpe atıyorum kokmasın diye, çöp günde iki kere atılıyor zaten. Alsın koynuna bezi o zaman.
Deletedmom78654 DurununAnnesi12 bende bin içindeki çöplere atmam dılarda onun içim özel çöp kutumuz var ona atıyorum . Birde annenin pediyle bebeğin bezinin aynı yerde olması iyi değil derler bizde ben de takarım böyle şeyleri 😊
Buggglem DurununAnnesi12 Ne bende bı torba yapıyorum mutfak çoğunun yanına asıyorum akşamda dışarı çöpe atıom banyoda banada izin vermeduler bide çok tıskınıyolar sınır oluyorummm daha 1 ay 13 günlük. Sinire kaldım
Yasemin_06 DurununAnnesi12 cnm zaten sana yazmadim farkettiysen balyanak adli arkadasa yazdim ben onu o yazmis hercope atiyorum mutfak tuvalet……. diye ona yazdim ben
Crn123 DurununAnnesi12 ah canim normalde bende hep banyoya koyuyordum ama gercekten cok kokuyor ben covid gecirdigim icin koku alamiyorum birgun komsum abdest almaya girdi kadin öğüre öğüre cikti banyodan kokudan okadar utandim yki anlatamam ogun bugundur kapinin önüne cöpe atiyorm 😘😁
Crn123 mert2021 ya çok utandim cok 5 kilo domestos ve 1 kilo porçöz ile temizlik yaptim gece yarisina kadar temiz banyoyu temizlemistim o bez yüzünden ama ogun misafirmde vardi onlarda atmislar yani 😁😁
Muhyuf DurununAnnesi12 Evin içinde koku yapar ya ben balkona ayrı çöp kutusu aldım onun içine atıyorum
Aselbuk 3 cu katta otiruyorum balkonum var 2 tane kova klydum birisini mutfaktaki copunu dogerinede kizimin bezlerini atiyorum dolunca inip atiyorum banyoya fln atmiyorum herkezin kendi tercihi kaynananizda iyice sacmalis😀
Prens0205 DurununAnnesi12 bana teyzem korbellin çöp kovasını almış sıfır koku ve haznesi görünüşüne göre baya büyük 2 senedir kullanıyorum aşırı memnunum
Bill Morfrenk Hic bu yonden dusunmemistim. Benim cop kovamda balkonda mutfak çöpleriyle karışık atiyorum. Artik ayri biriktiricem bende