Eminos DurununAnnesi12 banyoda cop kutusu var ona atiyorum ayy nolcak yaa ne sacma mutfak copune atilmiyor ya sonuçta
Balyanak001 DurununAnnesi12 her çöpe atıyorum mutfak tuvallet ne alaka zaten akşama çöpler toplanıp atılır
Yasemin_06 Balyanak001 mutfak copune necaset atilmaz cnm aklinda bulunsun yemek artiklarin vs oldugucope tuvalet pecetesi bebek bezi atilmazsende yapma cnm
Morfrenk DurununAnnesi12 balkonda ayrı poşette biriktiriyorum hem ev kokmasın hem de kağıt toplayanların eline gelmesin bir şey ararken diye.
Bill Morfrenk Hic bu yonden dusunmemistim. Benim cop kovamda balkonda mutfak çöpleriyle karışık atiyorum. Artik ayri biriktiricem bende
Yasemin_06 DurununAnnesi12 benbez icin ayri kpakli seffaf kova aldim bezlerini ayri atiyorum cnm daha temiz duzenli oluyor kapaklodaolunca kokusuda olmuyor kovada bildigimiz milyoncudan aldim 😁
Poncikanne92 DurununAnnesi12 ben de utfak balkonunda ayrı bir çöp oluşturdum oraya atıyorum. Mutfakta ayrı çöp kovamız var balkonda ayrı tuvalet ve banyodaki ayrı zaten. Karıltırmıyorum bizim çöplerle.
Eminos DurununAnnesi12 aynen hergun atilir cop hadi en fazla beklesin 2. Gun atilir kaynananiz sasirtmis
Sena00 DurununAnnesi12 küçük tek kullanımlık poşetlerden aldı eşim iki şerli koyup apartmanın çöpüne atıyorum
tubaden DurununAnnesi12 korbel var bizde banyoda duruyor ona atıyorum kimse kusura bakmasın benim neyi nereye koyduğuma kimse karışamaz
Yasemin_06 DurununAnnesi12 cnm zaten sana yazmadim farkettiysen balyanak adli arkadasa yazdim ben onu o yazmis hercope atiyorum mutfak tuvalet……. diye ona yazdim ben