Aselbuk 3 cu katta otiruyorum balkonum var 2 tane kova klydum birisini mutfaktaki copunu dogerinede kizimin bezlerini atiyorum dolunca inip atiyorum banyoya fln atmiyorum herkezin kendi tercihi kaynananizda iyice sacmalis😀
Prens0205 DurununAnnesi12 bana teyzem korbellin çöp kovasını almış sıfır koku ve haznesi görünüşüne göre baya büyük 2 senedir kullanıyorum aşırı memnunum
Bill Morfrenk Hic bu yonden dusunmemistim. Benim cop kovamda balkonda mutfak çöpleriyle karışık atiyorum. Artik ayri biriktiricem bende
sutas DurununAnnesi12 benm evimde balkon yok mecburen banyomda duruyor korbell cop kovasi var bende ama o bile az da olsa ooku yapiyor acip kapadikca gunluk olarak bosaltiyorum mis gibi duruyor bi kosede klozet dusakabin cop kovasi ve bebek cop kovasi ayni alanda duruyor imkanim olsa ben de balkona koyardim muhtemelen ama boule de sorun olmuyor ayrica biz de abdest aliyoruz kuvet lavobo ayri bir yer cop kovasi ayri bir yer sacmalamis kayinvalideniz birqz bence sizde takicak bsey bulamamis kafaya bunu takmis :)
Cemrex DurununAnnesi12 ben korbel bebek bezi çöp kovası kullanıyorum çok memnunum hiç dışarı koku vermiyor.
nesliysldl DurununAnnesi12 kaynananız totosunu sildiği peçeteleri banyo çöpüne atmıyor galiba? Bir de böyle sormayı deneyin.aynı şeyin laciverti çünkü savunduğu mevzu😂
DurununAnnesi12 nesliysldl aynı şey değilmiş 😒 çişli bez atıyorum sadece çişli bezde koku yapmıyor ki zaten günlük çöpleri akşam atıyoruz
Leylus DurununAnnesi12 canim bize çöp çok uzak hergun atamıyoruz o yüzden ebebekten korbell çok kovasi almistim en başta böyle yazılıyordu sanırım çok tavsiye ederim alabilirsen ondan al banyoya koydum ona atıyoruz hic koku vermiyor dışarı ilk 6 ay odamdaydi hafta ama ek gıdaya geçince banyoya aldım
Kadermustfa DurununAnnesi12 eğer kızınız büyükse büyük ihtimalle kakasida kokuyordur oda banyoyu kokutur neticede pis peceteyle kaka dolu bez aynı olmaz ben normalde balkona atıyorum dün banyo çöpüne koydum 2 gündür kokuyor mesela
DurununAnnesi12 Kadermustfa günde bir defa yapıyor 2 aylık daha ve çiş bezi atıyorum kaka bezi ayrı yere atıyorum
Yasminka2021 DurununAnnesi12 tuvalet kovasina atiyorum sonucta kendimizde copimizi ora atiyoruz degilmi ayrica bebegum kakasin lazimliga yapiyor sadece sidikli bezin atıyorum Sacmalik ya benim kayinvalidem geldiginde abtest aliyor oyle seyler demiyor kurcalamiyor cop kovasina kadar.
Domino DurununAnnesi12 balkona ayrı çöp kovası koydum oraya atardım ben çocuklar bezliyken. Eltim banyo ya koyar kokusu aşırı gelir 🙊
Yorgunanne07 DurununAnnesi12 banyoda bezler için ayrı kova aldım kapaklı içine poşet seriyorum her akşam atıyorum
umutvar1 DurununAnnesi12 Balkonda ayrı bir çöp kovası var ona atıyorum. Böylesi daha mantıklı geliyor koku yapmamasi için.
Mors_drenge45 Valla benim evde balkonda yok, mecbur banyodaki çöpe atıyorum ama günlük atılıyor zaten çöpler, hem küçücük bebegin kakası ne kokacak. Gerçi benim ufakliginki kötü kokuyor şimdilerde. Galiba usutmus.
DurununAnnesi12 Mors_drenge45 kızımın kakası 40 dolana kadar kötü kokuyordu banyoya atıyordum koku yapmıyordu şimdi koku pek yok