bicirik canım, bende 37+2 de doğum yaptım normal, 3225 gram 54 cm doğdu oğlum. Doğduktan bir hafta sonra kontrolr gittiğimizde prematüre ama kilo gelişim tam akranlarına göre. Prematüre gibi değil dedi. Anlamadığım bana doktor demedi düzeltilmiş olarak şu kadar vs demedi. Bende mi siz gibi, yani normal gününde doğmuş gibi kabul edeceğim? Doktorunun mu düzeltmesi gerekirdi. Bir de bakıyorum gerçkten normal akranlarına gmre gelişimi. 4 şubatta doğdu nırmlade 23 şubat olmalıydı. Bugün tam 2 aylık. Gülüyor yüzümüze bakıyor.hatta bazen arada gözlerini şaşıda yapıyor🤭Gösterdiklerimi kısa süreli de olsa takip ediyor. Başını kısa da a olsun dik tutuyor. Youtube den de bakıp araştırıyorum. Tam 2 ay gelişimi. Ama 23 üne göre bakacaksam da erkenden yapmış okuyor benim bu işe kafam çok karıltı ayrıca 4 üne göre baktığımda atak haftasında. Ve aynınataklı haftalar gibi uyumuyor çok huzursuz. 23 üne göre de güneşli günler diyor ama hiç te öyle değil. Bildiğiniz huzursuz çok ağlıyor. Emmek istiyor uyuyamıyor.. Bana akıl verin nolur..