bicirik PudraKokusu 3 girdi kızım rop muanesine erken doğduğu için damar gelişimini takip ediyorlar şükür gelişmesi devam etti bir problem çıkmadı. Muhakkak götürün Allah korusun birşey çıksa sizin korkunuz üzüntüye pişmanlığa dönecek. Bebeğiniz kaç gün kuvezde yattı, kuvezde çok oksijen aldımı.
PudraKokusu Meflug dimi zaten bana çıkarken kimse bunu soylemefi ben tesadüfen öğrendim acaba yoguj bakimda bi kez yaptiklari icinmi soylemediler? Nöroloji kardiyolojiye vs hepsini belirtjler ama
PudraKokusu Meflug hm sizin gözle ilgili detay yaziyormu? Evet bi bakayim ben hemen, isgillendim şimdi 😐😔
Meflug PudraKokusu her detay yazıyor ben markete bile gitsem çocukla epikrizi yanımdan ayirmiyorum 😀 günlük neler yapıldı hangi doktor gördü ne dedi herşey yazıyor bizde
Mimarhanim Prens3456 daha erken haftaları görünce banada premature gibi gelmiyorlar 🤷🏻♀️😅 sen kaç haftalık doğum yaptın
Deletedmom54121 Prens3456 30 haftalık doğmuştu oglum suan desteki oturuyor yerde kendi kendine donuyor cok yuz üstü tutamıyorum korkuyorum kalbıne baskı yapacak sanıyorum
SuSusuSusuSu Gebelik kolestazı ile 34+2 de 47 cm 2.100 Gr doğdu oğlum kronolojik 9 ay 25 günlük herşeyi ayına göre yaptı şuan da 74 cm 9 kg şuan da tutunarak yürüyor sürekli kucak istiyor çok hareketli inanılmaz yoruluyorum benim sütüm gelmedi emziremedim SMA mama kullanyorum ek gıda veriyorum Prematüre annesi olmak çok zormuş çok emek sabır istiyor küvezde kaldığı 23 gün 23 yıl gibiydi çok şükür Allah’ıma oğlum iyi şimdi 🙏🏻
Gizemhzl Asilcik ay ı durumdayız 1730 gr 35+0da 30 cm baş cevresi 45 cm boyla kız bebek dogurdum. 22 gün kuvözde kaldı cok hareketli cadı bir türlü 2 kg olamadı. Onu bekledik bizde. dogumda apgar skoru 9/10du mesela. Kg nedeniyle kuvöze girdi. Sadece1 gün nazal solunum destegi verildi. Biz 68 günlük olduk.
mucize_annesi Ebrarayla1 bizim 4 dişimiz çıktı. 5 ve 6 da 1 2 haftaya çıkar. Kro 12 düz 9 aylık. Ama diş olayı genetik diye biliyorum. Bebeğin gelişimi ile ilgili değil
Serapveminikleri Prens3456 25 haftalık doğdu kızım en cokkk yüz üstü bırakmam o şekilde onunla oynsmam el ayak sporu yapmam gelişimi için çok iyiydi 6,7 ayda oturma ,9 ayda emekleme ve dış çıkarma ,12 ayda yürüme 😍