Prensinannesii Bendeanneoldum şuan uygulamaya giremiyorum ya yoğunluktan holo btt bitcoin eth hepsi yükseldi ya Bi benim yatırdığım düşüyor şansa 🙄
Serapp__ Arkadaşlar holo denen uygulamayı app storeda bulamıyorum. Yukarı da yazan arkadaşa katılıyorum bana da anlatır mısınız bu bitcoin denen tırı vırı şey nedir nasıl oluyo? Bir gerizekalıya anlatır gibi anlatabilirsiniz sorun değil 😅
Prens0205 Serapp__ hahahahaha ay son yazına çok güldüm aynen bana da öyle anlatılırsa daha iyi anlarım sözde bankacıyım ama sıfır anlama kapasitesi bu konulardan hiç anlamam borsa sınavını da online oldum bölümle alakası olmayan ama borsa oynayan kuzenime yaptırıp geçtim o derece 😂🤭
Defnemomy Karas şimdi çekmek istediğim zaman uyarı veriyor, 2.doğrulama yapılmadı diye, yaptım ama gönderildi diyor henüz, hemen doğrulanmıyor mu ki?
Karas Defnemomy çekmek demek o aktardığın parayı tekrar bankana çekmek demek sanırım o yüzden doğrulama istiyordur bilmiyorum açıkçası ama hemen doğrulanır
Aze1903 ADT Merkez bankası bşk. Yardımcısı işten alınmış bu demek oluyor ki millet bitcoine geliyor. Holo yukselicek bekleyin saat 2 yi sonra duruma göre alın. Şuan 12 den aşağıya insede borsa duracak.
Muhasebeciana Bendeanneoldum merhabalar bu holo dediginiz sey tam olarak nasil birsey alt coin mi nerden yuklemek gerekiyor bu programi yani tam adi olarak
Defnemomy Karas 2.doğrulama için kağıtta binance TR birde tarih yazılı görsel isteniyordu, çekip attım ama henüz doğrulanmadı
demioz PortakalliKahve ben bnb aldım onu tutuyorum yatırım tavsiyesi dediğim gibi veremiyorum sadece bnb coin yakacağı için aldım
demioz Yingyang şu an dgcl tutuyorum bi miktar yükseleceğine kesin gözle bakılıyor yalnız dgclyi sadece blaxyde bulabilirsiniz başka bi borsada bulunmuyor.