Defnemomy Karas Parayı yatırdım da son bir soru, BNB yi nasıl alacağım. Paribu dan sonra bu çok karışık geldi Ya ☺️
Karas Marinedeniz binance tr de coinler sınırlı az var ama bana şimdilik yetiyor mesela fakat normal binance da sınırsız coin var bende o da yüklü oradan da alım yapacağım yani tamamen size bağlı hangi coinleri alacağınıza bağlı
Marinedeniz Karas kimlik fotosu felan istiyor ama sorun olmaz demi niyeyse korkarim ben boyle seylerden “/
Beertal Aze1903 pazartesi günü btt ye bi 500 atıyım bari bende bekliyim sizinle birlikte mayısta haberleşiriz 😂
Karas Defnemomy anasayfadan veya piyasa sekmesinden bnb yi seç al a bas emir gir oraya canım evet karışık ama güvenilir en azından ☺️
Serapp__ Bendeanneoldum sizin bu bahsettiğiniz uygulamaya app store’dan baktım ama kullanıcı yorumlarında “rezalet berbat indirmeyin sakın dolandırıcılık” tarzı yorumlar vardı. Bilemedim🤷♀️
Marinedeniz Serapp__ ben de paribu kullaniyorum bazen sistem cokuo sanirim ama digerlerine daha kolay gbi gelior bana kimlik fotosu istemiyor en azndna
Bsrylmz Karas ay çok sevinirim 😍 bu uygulama devet sistemi ile çalışıyor; minepi.com/talpbusra6055 buda kodum; talpbusra6055
Defnemomy Karas şimdi çekmek istediğim zaman uyarı veriyor, 2.doğrulama yapılmadı diye, yaptım ama gönderildi diyor henüz, hemen doğrulanmıyor mu ki?
spynrc boncuk- +1 bende okuyorum okuyorum anlamıyorum arkadaşa katılıyorum gerizekalıya anlatır gibi tane tane her detay bilgi verebilecek var mı 😂