Beertal Aze1903 pazartesi günü btt ye bi 500 atıyım bari bende bekliyim sizinle birlikte mayısta haberleşiriz 😂
Defnemomy Karas Parayı yatırdım da son bir soru, BNB yi nasıl alacağım. Paribu dan sonra bu çok karışık geldi Ya ☺️
Karas Defnemomy anasayfadan veya piyasa sekmesinden bnb yi seç al a bas emir gir oraya canım evet karışık ama güvenilir en azından ☺️
Serapp__ Bendeanneoldum sizin bu bahsettiğiniz uygulamaya app store’dan baktım ama kullanıcı yorumlarında “rezalet berbat indirmeyin sakın dolandırıcılık” tarzı yorumlar vardı. Bilemedim🤷♀️
Marinedeniz Serapp__ ben de paribu kullaniyorum bazen sistem cokuo sanirim ama digerlerine daha kolay gbi gelior bana kimlik fotosu istemiyor en azndna
Bsrylmz Karas ay çok sevinirim 😍 bu uygulama devet sistemi ile çalışıyor; minepi.com/talpbusra6055 buda kodum; talpbusra6055
Defnemomy Karas şimdi çekmek istediğim zaman uyarı veriyor, 2.doğrulama yapılmadı diye, yaptım ama gönderildi diyor henüz, hemen doğrulanmıyor mu ki?
Marinedeniz Karas kimlik fotosu felan istiyor ama sorun olmaz demi niyeyse korkarim ben boyle seylerden “/
spynrc boncuk- +1 bende okuyorum okuyorum anlamıyorum arkadaşa katılıyorum gerizekalıya anlatır gibi tane tane her detay bilgi verebilecek var mı 😂
Prensinannesii Bendeanneoldum şuan uygulamaya giremiyorum ya yoğunluktan holo btt bitcoin eth hepsi yükseldi ya Bi benim yatırdığım düşüyor şansa 🙄
Serapp__ Arkadaşlar holo denen uygulamayı app storeda bulamıyorum. Yukarı da yazan arkadaşa katılıyorum bana da anlatır mısınız bu bitcoin denen tırı vırı şey nedir nasıl oluyo? Bir gerizekalıya anlatır gibi anlatabilirsiniz sorun değil 😅
Prens0205 Serapp__ hahahahaha ay son yazına çok güldüm aynen bana da öyle anlatılırsa daha iyi anlarım sözde bankacıyım ama sıfır anlama kapasitesi bu konulardan hiç anlamam borsa sınavını da online oldum bölümle alakası olmayan ama borsa oynayan kuzenime yaptırıp geçtim o derece 😂🤭