ASL1 Holo yükseldiği gibi raven de yükselecek bir anda diyorlar 4 5 tl görebilir aldim bekliyorum ama inşllah öyle olur yüksektenaldim dustu aldiklarim hep dusuyor yahu 😂😂 hı bu arada ytd😂😂😂
Aze1903 Beertal 1000₺ yatirsaydin 2130₺ olmuştu 😂 Btt yavaş yavaş yükseliyor beklerim dersen kesin al. Bende çok az aldım ama yarın alıcam iyi bir miktar sonra beklicem. Burda olursan 2 aylık kazancı paylaşırım mayısda 😉
Beertal Aze1903 pazartesi günü btt ye bi 500 atıyım bari bende bekliyim sizinle birlikte mayısta haberleşiriz 😂
Karas Defnemomy evet şart doğrulayın sıkıntı olmaz, binance tr de benim istediğim coinler vardı o yüzden şimdilik yeterli ama normal binance da yüklü oradan da alt coinler alacağım sonra :)
2lokummannesiii Bendeanneoldum kısa süreli 2.500 yatırdığımız 5000 falan olmuştu ama biz borsa ile oynuyoruz. Holo nedir bilmem😂 Mesela bir de ne kadar çok yatırırsan yükselince o kadar katlıyor. Çok yakınım borsadan çok iyi kazandı. Ama işi bilmek gerekiyor.
tubist Bendeanneoldum valla ben de 300 yatirmistim gecen hafta 707 lira su an😂😂 holoya da icimden geldi koymustum oylesine
Karas Defnemomy binance mi binance tr mi ikisinin farklı çünkü karışık uygulamalar biraz ama en güveniliri bunlar
ASL1 Karas aldım zaten şuan bütün suç onun kendisi holoyla kazancina kazanç eklerken ben fakir sürünüyorum 😂😂
Karas Defnemomy cüzdana bas, üstte Yatırım yazıyor ona bas, TRY yaz arama yerine ona bas sonra banka seçenekleri çıkacak zaten :)