Karas Defnemomy binance mi binance tr mi ikisinin farklı çünkü karışık uygulamalar biraz ama en güveniliri bunlar
ASL1 Karas aldım zaten şuan bütün suç onun kendisi holoyla kazancina kazanç eklerken ben fakir sürünüyorum 😂😂
Karas Defnemomy cüzdana bas, üstte Yatırım yazıyor ona bas, TRY yaz arama yerine ona bas sonra banka seçenekleri çıkacak zaten :)
Defnemomy Karas Parayı yatırdım da son bir soru, BNB yi nasıl alacağım. Paribu dan sonra bu çok karışık geldi Ya ☺️
Karas Marinedeniz binance tr de coinler sınırlı az var ama bana şimdilik yetiyor mesela fakat normal binance da sınırsız coin var bende o da yüklü oradan da alım yapacağım yani tamamen size bağlı hangi coinleri alacağınıza bağlı
Marinedeniz Karas kimlik fotosu felan istiyor ama sorun olmaz demi niyeyse korkarim ben boyle seylerden “/
Beertal Aze1903 pazartesi günü btt ye bi 500 atıyım bari bende bekliyim sizinle birlikte mayısta haberleşiriz 😂
Karas Defnemomy anasayfadan veya piyasa sekmesinden bnb yi seç al a bas emir gir oraya canım evet karışık ama güvenilir en azından ☺️
Serapp__ Bendeanneoldum sizin bu bahsettiğiniz uygulamaya app store’dan baktım ama kullanıcı yorumlarında “rezalet berbat indirmeyin sakın dolandırıcılık” tarzı yorumlar vardı. Bilemedim🤷♀️
Marinedeniz Serapp__ ben de paribu kullaniyorum bazen sistem cokuo sanirim ama digerlerine daha kolay gbi gelior bana kimlik fotosu istemiyor en azndna