G_b_1 Sen benim geceleri uyuduğumu mu düşünüyorsun memati 😀 bebişten sonra unutmadığım replik oldu 😀😀
Canada10 Zeynepazram saçmalama ! Sen Bihter Ziyagilsin 👄 firdevs yöreoğlu unutursak kalbimiz kurusun 🤣🤣🤣
Mommysharkdoodoodoodoo Yazan oldu mu bilmiyorum okuyamadım hepsini… oh yiaaa babam çok zengin benim. benim olacak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı 🥺 Çocukluğumun travması…. Bir de sezercik şeker satıyordu tatlı mı diye soruyordu 😔 büyüyünce ben de yicem diyordu hüngür hüngür ağlardım
Deletedmom418 Zeynepazram Saçmalama ayten popişten çocuk olur mu 🤣🤣🤣🤣 nakkadar saçma ya aklımda kalmış. Sapık ben 🤦🏼♀️Not: popiş değil ben öyle yazdım
Deletedmom418 Zeynepazram o zaman sormuştum filmin orasınıda izletmişti 🤣🤣🤣 hatırlamıyom adını sorarım dur 🤣
Gulella120 Mom8 Bende dün birinci bölümünü tekrar açıp izlemiştim gerçekten efsane diziydi ilk yabancı dizimdi onunla alışmıştım yabancı dizilere 😊🥰
Mom8 Gulella120 ben de ilk dexter la başlamıştım😊 hala açar müziklerini dinlerim yıllar oldu vazgeçemedim