Maviay Zeynepazram -Afet hoca geliyo afet hocaa geliyoo ihihihi (hayat bilgisi kikirik) 😁 Amil bey ve mennan gibi bir ikili gelmedi yıllardır -kapıyı çalsana şapşal herifffff!!!!!! +şapşal amirim 😁😁
Maviay Şimdi ben buraya niye çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. (Unutulmaz repliklerden) 😂
cge_14_2020 Zeynepazram Dünya da gördüğüm en güzel gözler seninkiler onunla ben evlencem — hayat şarkısı 🥳👻
Aylin16 Zeynepazram Kikirik: afet hoca geliyor afet hoca geliyor kikikiki afet hanim: hoca degil yavrum ogretmen. Hoca camide 🌺 din kulturu ogretmeni cocuklara kızınca hep “inna sabirin” derdi okul müdürü amir bey süs balıkları olan zeki-metin onlar ölünce süheyl ile behzat onlar da ölince şansal ile erman olmuştur 🤣 onlara ne kadar zengin olacağının planlarını anlatırken “şerefsizim bunu yapıcam” derdi okulun hademesi mednan da”şerefsiz amirim” derdi 🤣 Hayat bilgisi dizisinden ❤️
Masalmarmaris Halis: gel Ayla teyzecim öpeyim seni yumuşak yumuşak Davut: Halt dunkof patlatırım enseni, bunu hep sen şımartıyorsun Ulviye Ulviye: Nayn Davut çocikla oyle konuşulmaz 🤣
Lenusum0302 Zeynepazram kız evlenmeden oranı buranı ellerle hevesi kadar almaz seni bak milletin diline düşersin orta malı olur kalırsın almaz seni Aman yengeee sadece eve bakmaya gittik bisi olmadi valla bisi olmadi 😂😂😂😂 Fatmagul’un suçu ne
G_b_1 Sen benim geceleri uyuduğumu mu düşünüyorsun memati 😀 bebişten sonra unutmadığım replik oldu 😀😀