Zeynepazram Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocukların her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız amaa !! Not google dan bakmadım ezberimde niyeyse 😂 hadi sizde yazın aman linçlemeyin tadımız kacmasın 😌
Merve Zeynepazram Yasak elma 🍎 Ender : İçimde kötü bir his var Caner. Caner : ablacım o senin içinin pisliğinden içinin kötülüğünden 😅😅😅😅
Merve6475 Zeynepazram bir zamanlar Çukurova’da saniye sürekli “yemin içüyrüm” diyodu o aklımda benimde hep 😁
Deletedmom_29 Zeynepazram başlığı gördüğümde daha açmadan sizin yazdığınız repliği içimden söyledim 😄😄
Kuzum35 Zeynepazram -aaa kalitemi bozdurttunuz gene bana bee.. -gerizekalının başkanı!! (Avrupa yakası Şahika)
Deletedmom_29 Kuzum35 hamilelikte sürekli Avrupa yakası’nı izledim ve diyordum ki doğumda kesin şahika’ya dönüşeceğim (normalde hiç öyle biri değilim) ve ona dönüştüm gerçekten 😄 bi “aaah seni göbeğimle döverim beee seni sancılarimla döverim paçoz” demedigim kaldi
busramerve Kuzum35 yaaa canım şahika😂😂 bir de dilber halanın dizi izlerken ‘’ yalan tükür getsin sıfatına’’ repliği var hiç unutamıyorum😂😂 gaffurun da ‘’ uzatsan tam süper olacak’’😂😂😂
Ruya_Hayal Zeynepazram Sana diyorum ki Tüpüm değilsin Yürü git 😆😆 Bu bayram ne kesiyorsunuz Karı Kız👩 Düğün dernek hiç unutmam