Lenusum0302 Zeynepazram kız evlenmeden oranı buranı ellerle hevesi kadar almaz seni bak milletin diline düşersin orta malı olur kalırsın almaz seni Aman yengeee sadece eve bakmaya gittik bisi olmadi valla bisi olmadi 😂😂😂😂 Fatmagul’un suçu ne
G_b_1 Sen benim geceleri uyuduğumu mu düşünüyorsun memati 😀 bebişten sonra unutmadığım replik oldu 😀😀
Canada10 Zeynepazram saçmalama ! Sen Bihter Ziyagilsin 👄 firdevs yöreoğlu unutursak kalbimiz kurusun 🤣🤣🤣
Mommysharkdoodoodoodoo Yazan oldu mu bilmiyorum okuyamadım hepsini… oh yiaaa babam çok zengin benim. benim olacak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı 🥺 Çocukluğumun travması…. Bir de sezercik şeker satıyordu tatlı mı diye soruyordu 😔 büyüyünce ben de yicem diyordu hüngür hüngür ağlardım
Deletedmom418 Zeynepazram Saçmalama ayten popişten çocuk olur mu 🤣🤣🤣🤣 nakkadar saçma ya aklımda kalmış. Sapık ben 🤦🏼♀️Not: popiş değil ben öyle yazdım
Deletedmom418 Zeynepazram o zaman sormuştum filmin orasınıda izletmişti 🤣🤣🤣 hatırlamıyom adını sorarım dur 🤣
Gulella120 Mom8 Bende dün birinci bölümünü tekrar açıp izlemiştim gerçekten efsane diziydi ilk yabancı dizimdi onunla alışmıştım yabancı dizilere 😊🥰
Mom8 Gulella120 ben de ilk dexter la başlamıştım😊 hala açar müziklerini dinlerim yıllar oldu vazgeçemedim