ArdaDanyalSara
Mama yaptığınızda Çok katı vermemeye çalışın zeytinyağı varsa verin. Yavrucak kabız olabilir. Havuç püresiyle başlayın, Balkabağı,Patates,Kabak vs. Ekleyerek çeşidinizi arttırın.
😔😔😔Ayrıca Önyargılı davranmak yerine fikir vermek çok daha doğru olur. Kesinlikle bayana katılıyorum herkez ister güzel şartlarda çocuk büyütmeyi ama imkan yoksada alternatifler devreye girmeli. Ayrıca Hazır ve içinde ne olduğunu bilmediğimiz mamayı vermektense pirinç unu pişirip içirmeyi vermeyi tercih ederim.
Hilal481
[bilinmeyen] canım benimkine bi zararı olmadı önce bütün gun pirinç unu deilde günde iki kere falan ver bak bakim seviyor mu sonra çoğaltarak devam edersin ben öyle yaparak 20 günde geçtim tamamen pirinç ununa
Eymenecemm
[bilinmeyen] rica ederim her anne bebeğini en iyi şekilde büyütmek ister gerçekten çok iyi anlıyorum sizi 😘iyi geceler
Enda
[bilinmeyen] önceki yazınızı tebrik ettim o kadar haklısınız ki... yurt dışında yaşıyorum diyorsunuz zaten sağlıksız olsa hemen yurt dışında yasaklanır demi
Zeyneb
[bilinmeyen] cnm eger yanlis anlamassan su an calismiorum ama elimden geldigince ne kullandigini soylersen en azindan bir kac paket mama satin alip sana iletmek isterim
Enda
[bilinmeyen] maşallah Allah nazarlardan saklasin Allah acısını göstermesin e mama mama nereye kadar demi çocukta sıkılır aynı tattan
Enda
[bilinmeyen] burdaki doktorlar da ezberlemiş kalıblar var 6.aya kadar su verme 6.aya kadar ek gıda verme
Enda
[bilinmeyen] orda doktorlar rota virüsü menenjit aşısı öneriyor mu
Zeyneb
[bilinmeyen] est canim yanlis anlama sakin.Uzuldugun icin ben de uzuldum o nedenle teklif ettim. Sen iyi bir annesin sakin kendini burada yazilanlara takilarak suclama.
ozgecicekoglu
[bilinmeyen] doktorunuza danışmadan hareket etmeyin derim
Acemiiiii
Acemi_ogretmen_annee valla banada önermişti. Pirinç unu ve yoğurt. Mamadan daha sağlıklılar.
Fatmasarii
Acemiiiii bunu nasil soyleyebiliyorsunuz acin bi mamanjn icerigini okuyun hangi vitaminler var diye pirinc ununun hic bir besin degeri yok
Acemiiiii
[bilinmeyen] bana doktor 4 aylıkken kendi tuttuğun yoğurt ya da pirinç unu verebilirsin demişti. Pirinç unu şişiriyor diyorlar ama yoğurt deneyebilirsin. Yoğurdu biraz kaynattığın içme suyuyla sulandır öyle ver. Seviyorlar da
Acemiiiii
[bilinmeyen] bana doktor 4 aylıkken kendi tuttuğun yoğurt ya da pirinç unu verebilirsin demişti. Pirinç unu şişiriyor diyorlar ama yoğurt deneyebilirsin. Yoğurdu biraz kaynattığın içme suyuyla sulandır öyle ver. Seviyorlar da
Merveasel
Enda normal devam sütüne mi katiyorsunuz benim bebeğim meme emmiyor devam sutu de içmiyor napicagimi şaşırdım bugün hero baby 4. Ay kaşık maması aldım devam sutunu de içine katsam oluyor mu yani
Enda
Merveasel evet devam sütüne katıyorum kaşık mamasını bide mamasının içine eti cici bebe katıyorum tatlandırıyor mamasını sende eti cici bebe kat mamasına o zaman içer belki
Motherofmila
[bilinmeyen] Benim kızım da 4 aylık az kilo aldığı için doktor muhallebi yap yedir dedi içine birazda elma püresi koyuyorum biraz da irmik yediriyorum meme reddimiz var mamadansa ek gıda dedi doktor kaşık 🥄 kullan hep dedi
Furkansmomy
Motherofmila kızınız kaç kilo almıştı acaba
Lavitaebella
[bilinmeyen] reklamı yapılan,ambalaja sokulan her şey sağlıksız benim gördüğüm. Neden mi satılsın? Birileri bundan oara kazansın diye.Özellikle bebek,çocuklara yönelik reklam ürünlerinin hangisi sağlıklı? Haribo mu,paket dondurma mı,sürpriz yumurta mı?
Aselin-annesi
[bilinmeyen] mercimek çorbası yasak degilmi hemşire verme demisdim bebise dokanmiyor sanırım gaz acisindan
Prensannesiyim
[bilinmeyen] nasıl yapıyosunuz ve biberonla mı veriyorsunuz
Prensannesiyim
[bilinmeyen] teşekkür ederim benim bebeğimde devam sütü kesinlikle almıyo ağzını kitliyo birde bunu deneyeceğim sütüm az napayım çocuğuö açlıktan ağlıyo meyve falan da verdim sevmedi
Prensannesiyim
[bilinmeyen] son soru kaynatıyo musunuz