Pinarrr
[bilinmeyen] vermeyin yazık daha küçücük midesi ne ki onun 😐neden vermek istiyorsunuz mama verin devam sütü verin tabi sütünüz yetersizse.
Acemi_ogretmen_annee
Gerçekten tuhaf 😐 hangi doktor 4. Ayda pirinç unu öneriyor cicibebe öneriyor hayret ediyorum fos kilo dan başka birşey değil... ek gıda için neden minnacık mideyi bunları sığdırıyorsunuz 🙄
Acemiiiii
Acemi_ogretmen_annee valla banada önermişti. Pirinç unu ve yoğurt. Mamadan daha sağlıklılar.
Annesininprensesi
[bilinmeyen] emziriyor musunuz?
Aselin-annesi
[bilinmeyen] bebeğiniz kaç aylık
Hilal481
Yani kızlar bizde pirinç unuyla büyümüşüz gayette saglıklıyız allah'a şükür bayan birazda maddiyattan diyor herkes ister çocuğuna herşeyin eni iyisini alıp vermeyi ama yoksa napsın çok sert çıkışıyorsunuz hemen verme etme diye biraz da karşınızdakinin yerine koyun kendinizi
deletedmom19
[bilinmeyen] benim çocuğuda doymuyor diyorlar ağlamazmı doymasa ama 2 gündür sütüm az 2 ay 23 günlük oğlum şaştım kaldım
deletedmom19
deletedmom19 bana fikir verin siz kaç ayda başladınız mamaya
Etibrownimm
deletedmom19 bebeğin kaç kilo kuzum
Enda
[bilinmeyen] hero babynin toz kaşık maması var 4.aydan sonra sütlü pirinçli ben onu kullanıyorum mamalarının içine katıyorum hem mamayı koyulaştırıyor hemde tok tutuyor hemde kilo almasına yardımcu oluyır
Merveasel
Enda normal devam sütüne mi katiyorsunuz benim bebeğim meme emmiyor devam sutu de içmiyor napicagimi şaşırdım bugün hero baby 4. Ay kaşık maması aldım devam sutunu de içine katsam oluyor mu yani
Hilal481
[bilinmeyen] canım bende başladım katı olarak deilde mama gibi veriyorum yani devam sütü gibi yapıyorum kıvamını öyle veriyorum
Alparslanannesi
Hilal481 nasıl hazirliyosunuz pirinç unu nu revamsutugibi
Rabiaceviz
Ben bebeğime 4 aylıkken. Vermeye başladım bir sorun olmuyor şuan 5 aylık neden verilmiyor verilmeycekse neden üretiliyor o zaman bizde onlarla büyüdük
Enda
[bilinmeyen] bazı doktorlara bakarsan her şey sağlıksız yok 6 aya kadar su verme Allah aşkına sudan ne olacak yok emzik vermeyin damağını bozar ama emzik uyutuyor yok tw izletme zararlaymış otizmi tetikliyormuş trt çocuktaki çizgi filmler aşırı öğretici yok yürüteçe bindirme zararlaymış ben oğlumu 6.ayda bindirdim yürüteçe bacak kasları geliştirdi çok şükür aman bizde yürüteçle büyüdük hani ne oldu bize bide bizim zamanımızdaki yürüteçler bu kadar güvenli de değildi
Eymenecemm
[bilinmeyen] canım hangi mamayı kullanıyorsun bilmiyorum ama şu bimde satılan biberon maması var 29 lira bebivita diye çok da satılan bi ürün onu alıp altıncı aya kadar onla idare edebilirsin pirinç unundan daha iyidir diye düşünüyorum nacizane fikir vermek istedim 🙏
ArdaDanyalSara
Mama yaptığınızda Çok katı vermemeye çalışın zeytinyağı varsa verin. Yavrucak kabız olabilir. Havuç püresiyle başlayın, Balkabağı,Patates,Kabak vs. Ekleyerek çeşidinizi arttırın.
😔😔😔Ayrıca Önyargılı davranmak yerine fikir vermek çok daha doğru olur. Kesinlikle bayana katılıyorum herkez ister güzel şartlarda çocuk büyütmeyi ama imkan yoksada alternatifler devreye girmeli. Ayrıca Hazır ve içinde ne olduğunu bilmediğimiz mamayı vermektense pirinç unu pişirip içirmeyi vermeyi tercih ederim.
Hilal481
[bilinmeyen] canım benimkine bi zararı olmadı önce bütün gun pirinç unu deilde günde iki kere falan ver bak bakim seviyor mu sonra çoğaltarak devam edersin ben öyle yaparak 20 günde geçtim tamamen pirinç ununa
Eymenecemm
[bilinmeyen] rica ederim her anne bebeğini en iyi şekilde büyütmek ister gerçekten çok iyi anlıyorum sizi 😘iyi geceler
Enda
[bilinmeyen] önceki yazınızı tebrik ettim o kadar haklısınız ki... yurt dışında yaşıyorum diyorsunuz zaten sağlıksız olsa hemen yurt dışında yasaklanır demi
Zeyneb
[bilinmeyen] cnm eger yanlis anlamassan su an calismiorum ama elimden geldigince ne kullandigini soylersen en azindan bir kac paket mama satin alip sana iletmek isterim
Enda
[bilinmeyen] maşallah Allah nazarlardan saklasin Allah acısını göstermesin e mama mama nereye kadar demi çocukta sıkılır aynı tattan
Enda
[bilinmeyen] burdaki doktorlar da ezberlemiş kalıblar var 6.aya kadar su verme 6.aya kadar ek gıda verme
Enda
[bilinmeyen] orda doktorlar rota virüsü menenjit aşısı öneriyor mu